Overslaan en naar de inhoud gaan
Geerits

Volgens Luc is het gras nergens groener dan bij Geerits Constructie

Wij spraken af met Luc bij bouwbedrijf Geerits Constructie in Bree. Hij vertelde ons alles over hoe het is om hier te werken.

Dag Luc, kan je ons vertellen hoe lang je al bij Geerits Constructie werkt en wat jouw job inhoudt?

Luc: Ik werk al meer dan 30 jaar bij Geerits Constructie en was er van in het prille begin bij. Ooit dacht ik dat het gras ergens anders groener was, maar zoals je ziet was dat helemaal niet zo. Ondertussen ben ik al heel veel jaren gelukkig hier. Je kan mij eigenlijk op twee plekken vinden in het bedrijf. In het atelier ben ik de productieverantwoordelijke en op de montageafdeling heb ik de functie van ploegbaas.

Hoe zou je de sfeer binnen het team omschrijven?

Luc: De relatie en het contact onderling tussen collega’s is heel goed. We komen allemaal goed overeen. We sluiten bijvoorbeeld elke vrijdag af met een fris pintje in ons geïmproviseerd café. Maar ook naast het werk spenderen we nog tijd samen. We zetten samen het verlof in, organiseren een kubb tornooi, personeelsfeest, gaan samen naar optredens, ... We hebben het heel gezellig samen. Op én naast het werk.

Klinkt heel erg leuk! Is de relatie met de werkgever even goed?

Luc: Zeker! We hebben nauw contact met onze baas en zijn vrouw. Ze zijn allebei heel begaan met ons. Zelfs als het niets met het werk te maken heeft, kunnen we bij hen terecht. Ze laten ook altijd weten dat ze fier zijn op ons vakmanschap en onze realisaties. Dat is heel fijn!

Geertis

Wat is het leukste dat je hier al hebt meegemaakt?

Luc: Eén ding kiezen is moeilijk, maar wat ik nooit zal vergeten is de traktatie voor het 25-jarig bestaan van Geerits Constructie. Toen zijn we met z’n allen op skivakantie in Oostenrijk gegaan. Dat zijn hele fijne herinneringen waar we nu nog over praten.

Wow! Maar af en toe moet er ook hard gewerkt worden denk ik. Wat is het meest uitdagende dat je hier al hebt ervaren?

Luc: Een tijd geleden mocht ik enkele weken naar Moskou om de montage van een grote hal met 70 meter overspanning ter plaatse te begeleiden. Dat was zeker en vast het uitdagendste. Zoals je ziet gaan we de uitdagingen hier niet uit de weg. Dat maakt het ook net zo leuk!

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Geerits Constructie omschrijven?

Luc: Hier sta je als mens centraal en ben je geen nummertje. Onze baas investeert in onze professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo mogen we regelmatig opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast worden we ook betrokken bij de beslissingen die het bedrijf maakt. Zo werd er bijvoorbeeld een projectteam samengesteld met een projectleider, ploegbaas, productiemedewerker en productieverantwoordelijke. Wij hebben toen de aankoop van de nieuwe plooibank voorbereid. De directie heeft toen het advies van de projectgroep volledig gevolgd. Dat geeft veel voldoening.

Hoe zou je andere mensen overtuigen om hier te komen werken?

Luc: De kracht van Geerits Constructie is dat we alles onder één dak hebben. We zijn een goed uitgerust bedrijf, hebben alles wat we nodig hebben en kunnen alles van A tot Z maken en monteren. Daarnaast is er heel wat ervaring aanwezig waar je als nieuwkomer veel van kan leren en natuurlijk een hele fijne, familiale sfeer. Ons werk wordt ook heel erg gewaardeerd door de directie. Het is altijd fijn om die appreciatie te voelen.

Met welke 3 eigenschappen zou je Geerits Constructie omschrijven?

Luc: Goed uitgerust, ervaren team en natuurlijk familiale sfeer.

In contact komen met Geerits Constructie

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan