Overslaan en naar de inhoud gaan
Geenard Elektro

Ontdek hier hoe de ideale collega van Wen bij Geenard Elektro eruitziet

Hoe lang werk je al bij Geenard Elektro?

Wen: Ik ben hier 13 jaar geleden begonnen. Ik werkte eerst als ontwikkelaar van machines. Na verloop van tijd was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Ik ben dan bij Geenard Elektro komen aankloppen en heb mezelf en mijn expertise voorgesteld. Na de kennismaking werd ik de volgende dag opnieuw uitgenodigd voor een gesprek met Gert en Valeska en de klik was er meteen! Er heerst hier een familiaire sfeer waar ik mij zeker in kon vinden.

Welke evolutie heb je hier bij Geenard doorgemaakt?

Wen: Ik werkte eerst on the field. Intussen heb ik een kantoorfunctie en is mijn job veel theoretischer dan eerst. Ik heb met teken- en berekeningsprogramma’s leren werken en was steeds op zoek naar kansen om mij te verbeteren. Ik heb dan ook zelf aangegeven wanneer ik meer nood had aan uitdaging, die mogelijkheid heb je hier zeker. Ik ontwerp nu hoog- en laagspanning. Dat omvat het uitwerken van de grondplannen tot het bestellen van het nodige materiaal, maar ook berekeningen maken en keuringen… Eigenlijk alles wat de klant nodig heeft om in orde te zijn.

Geenard Elektro

Zijn hier doorgroeimogelijkheden voor iedereen?

Wen: Bij Geenard Elektro zijn er zeker doorgroeimogelijkheden. Door mijn ambitie en enthousiasme ben ik kunnen doorstromen naar de functie die ik nu heb. Als je je best doet en goed werk levert, dan zijn de zaakvoerders hier heel flexibel. Er worden hier voldoende opportuniteiten aangeboden en opleidingen georganiseerd. Je kan hier dus zeker doorgroeien naar een andere functie zolang je je ervoor inzet en de nodige opleidingen volgt.

Wat doet Geenard Elektro precies?

Wen: Wij zorgen voor een totaalconcept aan elektrotechnische installaties waarbij het meedenken met de klant centraal staat. Meestal werken wij aan grotere projecten zoals scholen, industriebouw en bedrijven. Door de vele uitdagende projecten haal je veel voldoening uit je job. Het werk is heel gevarieerd. Je kan hier je creativiteit in de projecten kwijt. De zaakvoerders, Gert en Valeska stimuleren dat bovendien. Onze projecten liggen vooral in Limburg, maar soms ook iets verder weg. Soms ben je dus vroeg thuis en soms iets later.

Geenard Elektro

Hoe zou jouw ideale collega eruit zien? En hoe zou je hem overtuigen om hier te komen werken?

Wen: We zijn geen bedrijf dat wordt ingehuurd om een project gedeeltelijk uit te voeren, maar wij voeren het hele project uit van begin tot einde. Iemand met ervaring is dus zeker welkom hier! Je moet hier zeker de handen uit de mouwen steken, maar er worden bijvoorbeeld geen huishoudelijke installaties gemaakt dus je moet het grove kapwerk niet uitvoeren. Zo kunnen we de focus leggen op het elektrische precisiewerk. Van onze nieuwe collega’s wordt verwacht dat ze inzicht en technische voorkennis hebben. Je wordt hier geapprecieerd en krijgt echt kansen om door te groeien. Bij Geenard wordt er naar je geluisterd, of het nu een persoonlijk probleem is of werkgerelateerd. Er heerst hier echt een topsfeer.

In contact komen met Geenard Elektro

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan