Overslaan en naar de inhoud gaan
Freja Home Styling

Niels is bij Freja Home Styling dagelijks bezig met het uittekenen van interior ideas

Ergens tussen productieverantwoordelijke en projectopvolger vinden we Niels Martens van Freja Home Styling in Bekkevoort. Al bijna twee jaar ontfermt hij zich over de productieplanning, bestelling en communicatie met de onderaannemer. ‘Wij proberen projecten te maken waar zowel de klant en wij volledig achterstaan’, aldus Niels. 

Wat doet Freja Home Styling precies, Niels?

“Wij verzorgen de homestyling en totaalinrichting van onze klanten thuis. We proberen projecten te maken waar de klant en wij volledig achterstaan. Zodat de klant kan rekenen op een volledig nieuw concept, waar ze nog jaren van kunnen genieten. Dat kan ofwel een klein project zijn, waarbij we gewoon een keuken verbouwen, maar dat kan ook een volledige woning zijn van a tot z. Tot de laatste potjes klaarzetten en kaarsjes aansteken.”

Hoe zit het met de teamspirit?

“We proberen hier wel wat events te plannen. Binnenkort hebben we er trouwens eentje opstaan. Dan proberen we zowel de nieuwe als oude klanten uit te nodigen, zodat ze eens iets kunnen komen drinken. Op die manier stellen we ze dan ook weer onze nieuwe decoratie voor. Voor ons is dat ook heel plezant, zo’n babbeltje met de klanten. Zo doen we toch weer aan opvolging en staan we dicht bij ze. Maar ook met het bouwverlof inzetten, gaan we eens iets eten en drinken.”

Wat was jouw leukste project?

“Ik geloof dat elk project wel een uitdaging is. Voor mij persoonlijk was dat een project in Aalst - een kantoor voor een reisagentschap. Dat vond ik wel leuk, omdat we daarbij nog iets meer out of the box kunnen denken. Dat was iets specialer dan het huiselijke wat we altijd proberen te creëren.”

Waarom zou je opnieuw kiezen voor Freja Home Styling?

“Voor de verschillende stijlen waarin je kan tekenen. Freja staat iets meer voor het strakke landelijke, maar we hebben ook klanten die neigen naar het hele moderne. Dat kunnen we ook en we bieden dat ook aan. We gaan dus wat alle richtingen van stijlen uit. Je kan hier ook steeds andere stijlen bijleren. Op jezelf en van collega’s.”

Hoe ziet jouw ideale collega er tenslotte uit?

“Een initiatiefnemer die zelf uitzoekt hoe iets gemaakt wordt, met de nodige technische kennis en creativiteit. Maar ook iemand die positive minded is en tegen een grapje kan. Ikzelf ben een iets rustigere persoon, maar Tim bijvoorbeeld is dan weer luidruchtig en dat kan ook (lacht). Zo’n mix van beide gaat perfect zijn.”

In contact komen met Freja Home Styling

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan