Overslaan en naar de inhoud gaan
Esthedentalplus

Dina is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en is klinisch manager binnen de groepspraktijk Esthedental Plus

Esthedental Plus is een tandartsenpraktijk met vestigingen in Maasmechelen, Opglabbeek, Bree en Hasselt. Iedere tandarts krijgt de kans om zich te ontplooien en expert te worden in zijn specialisme. 

Hoe lang werk je al als tandarts bij Esthedental Plus?

Dina: Ik maak intussen al meer dan acht jaar deel uit van dit fantastisch team. Voor ik hier begon, werkte ik als tandarts in een groepspraktijk in Nederland. Ik was op zoek naar een praktijk waar ik me kon omringen door tandartsen met verschillende expertises en dat heb ik hier gevonden. Ik verdeel mijn tijd over de groepspraktijken in Bree, Opglabbeek en Maasmechelen. Door de jaren heen heb ik me niet alleen kunnen ontplooien als specialist in esthetische tandheelkunde, maar ben ik ook doorgegroeid naar een managementfunctie. Als Klinisch Manager denk ik intern mee over kwaliteit en hoe we onze dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen. Ik ben het aanspreekpunt voor de tandartsen en zorg als tussenpersoon dat de communicatie tussen de directie en ons team vlekkeloos verloopt.

Esthedental Plus - Testi foto 1

Wat typeert Esthedental Plus?

Dina: Patiënten kunnen bij ons terecht voor allerlei tandheelkundige behandelingen. Zoals eerder gezegd heeft iedereen hier zijn eigen specialiteit. Dat maakt dat iedere patiënt gemakkelijk verder geholpen kan worden door de geschikte tandarts. We gaan bij elkaar te rade, overleggen samen of gaan meekijken met een collega die hulp nodig heeft. Dat is een groot voordeel aan werken in een groepspraktijk. Bij Esthedental Plus weten de patiënten dat ze door professionals behandeld worden. Een vriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening staat bij ons centraal.

Verloopt de samenwerking onderling ook zo vlot?

Dina: Absoluut! Iedereen maakt deel uit van het team. Tandartsen, mondhygiënisten, baliemedewerkers of tandartsassistenten, iedereen wordt gelijk behandeld en draagt zijn steentje bij. Alle collega’s zijn behulpzaam, vriendelijk en respectvol tegenover elkaar. We zijn echt een gezellig team. ‘s Middags eten we samen, we organiseren geregeld een after work drink, gaan op teambuilding en zelfs samen op reis! Zo zijn we al naar Valencia en Budapest geweest. Heel leuk! 

Esthedental Plus - Testi foto 2

Welke eigenschappen dient je nieuwe collega-tandarts te hebben?

Dina: We zijn op zoek naar tandartsen die pas afgestudeerd zijn of al aan het werk zijn maar nog niet weten waarin ze zich willen verdiepen. Je kan hier proeven van verschillende specialismen en je specialiseren in hetgeen je het leukst vindt. Het is belangrijk dat je patiëntgericht, empatisch en vriendelijk bent. Als tandarts krijg je vaak te maken met patiënten die angstig zijn. Naar hen luisteren en geruststellen is niet alleen een vorm van empathie maar draagt ook weer bij aan onze uitstekende dienstverlening waar we om bekend staan.  Dat onze nieuwe collega een teamplayer moet zijn, is vanzelfsprekend natuurlijk. We kijken er enorm naar uit om een nieuwe, gemotiveerde collega te verwelkomen.

Hoe zou je iemand overtuigen om bij Esthedental Plus te komen werken?

Dina: Je komt terecht in een heel leuk team. Je bent nooit alleen en kan altijd terugvallen op ervaren tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten. Je kiest zelf waarin je je verder wilt ontwikkelen en wordt daarin dan intern opgeleid. Bij Esthedental Plus krijg je de mogelijkheid om de beste versie van jezelf te worden en zijn er zelfs doorgroeimogelijkheden. Je agenda beheer je zelf dus je begint je werkdag wanneer dat voor jou het beste uitkomt. Die flexibiliteit is een groot voordeel! Om af te sluiten geef ik nog graag mee dat we heel lieve patiënten hebben waar je enorm veel waardering van krijgt en soms zelfs een kaartje. De patiënt zien lachen, daar doen we het voor!

In contact komen met Esthedentalplus Midden-Limburg

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan