Overslaan en naar de inhoud gaan
ESS

Bij ESS kreeg Tom de kans om zich te ontplooien als tekenaar én projectleider.

Het hoofdkantoor van Electrical Security Systems is gelegen in Herk-de-Stad. ESS is gespecialiseerd in het plaatsen van volledige elektrische installaties voor bedrijven, camerabewaking en toegangscontrole. 

Hoe lang maak je al deel uit van ESS?

Tom: Ik ben elf jaar geleden hier gestart als tekenaar. Ik kende Ronnie, zaakvoerder van ESS, al een tijdje en werkte in onderaanneming voor hem. We zaten vaak samen in de auto onderweg naar projecten en dat waren toffe ritten. Op die manier is er een vriendschapsband ontstaan. Het klikte niet alleen goed op werkgebied maar ook op persoonlijk vlak hadden we dezelfde interesses. Stilaan zijn we tot een overeenkomst gekomen en ben ik bij Ronnie in dienst getreden. Een beslissing waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.

Je bent gestart als tekenaar en bent nu ook projectleider. Hoe ben je in die functie gerold?

Tom: Dat is stap voor stap gebeurd. Toen ik hier begon, was ik inderdaad tekenaar. Ik voerde simpele taken uit maar was enorm gemotiveerd en wilde bijleren. Ronnie gaf me steeds meer taken en dus ook meer verantwoordelijkheden. Zo ben in de rol van projectleider gerold. De combinatie van de twee functies maakt de job voor mij heel interessant. Ik ben betrokken van het voorontwerp en de offerte tot het tekenen zelf en het aansturen van de kastenbouw. Daarnaast bestel ik ook de materialen die de elektriciens nodig hebben op de werven, neem ik de programmatie voor mijn rekening en heb ik contact met de klant. Ik volg de projecten dus letterlijk van A tot Z op. Hetgeen ik hier geleerd heb, heeft van mij een veelzijdige werknemer gemaakt. 

ESS

Kan je bij Ronnie aangeven als je meer uitdaging nodig hebt?

Tom: Zeker en vast. Bij ESS zijn er doorgroeimogelijkheden en word je niet in hokjes geduwd. Iedereen heeft zijn specialiteiten en Ronnie vindt het belangrijk dat zijn werknemers die ook ten volle benutten. Je wordt niet geforceerd om dingen te doen die je niet leuk vindt. Die taken worden dan door een andere collega opgevangen die er wel een passie voor heeft. ESS heeft ook projecten in het buitenland waarbij de werknemers zelf mogen aangeven of ze mee willen reizen. Alles is hier bespreekbaar. Ronnie is een heel toffe werkgever als je het mij vraagt.

Jullie zoeken elektriciens en projectleiders. Wanneer zijn ze een goede match met ESS?

Tom: ESS zit in een heel specifieke niche, namelijk Site Security. Dat is zeer uniek want niet veel bedrijven zijn hierin gespecialiseerd. Voor de elektriciens is het daarom belangrijk dat ze ervaring hebben en over een grondige kennis beschikken van algemene elektriciteit. Gemotiveerd en leergierig zijn is een must. Je moet ieder project tot een goed eind willen brengen en oog voor detail hebben. Je wordt opgeleid door ervaren collega’s die je de kneepjes van het vak aanleren. Omdat we veel grote en uitdagende projecten in de pipeline hebben, zijn we op zoek naar projectleiders die kennis hebben van elektriciteit en kunnen tekenen. Ze zullen Ronnie en mij ondersteunen in het uittekenen van ontwerpen, bestellen van materialen, de werven opvolgen en vergaderingen volgen. Verantwoordelijkheidszin en motivatie zijn de eigenschappen die we in onze werknemers zoeken.

ESS

Waarom zou je als werknemer kiezen voor dit bedrijf?

Tom: Als elektricien zal je hier veel nieuwe dingen zien en veel bijleren.  Hier zijn doorgroeimogelijkheden en je krijgt de kans om mee te groeien met een ambitieus en dynamisch bedrijf.  Werken bij ESS betekent werken in een aangename werkomgeving met veel voordelen. Denk maar aan behulpzame collega’s, glijdende uren en een mooie verloning. Bij onze klanten staan we bekend als een flexibel bedrijf dat steeds paraat staat voor haar klanten zonder ooit te moeten inboeten op kwaliteit. Eigen inbreng wordt hier trouwens erg geapprecieerd. Ook daarmee kan je bij Ronnie terecht. We werken van maandag tot donderdag wat langer waardoor we op vrijdag maar vijf uur werken en dus vroeg het weekend kunnen inzetten! We drinken samen wel eens iets of doen een barbecue om het einde van de werkweek te vieren. Zo leer je je collega’s beter kennen en dat versterkt de groepsband.

In contact komen met ESS

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan