Overslaan en naar de inhoud gaan
ERD Group

Mustafa kon van meet af aan meeschrijven aan het succesverhaal van ERD Group

Mustafa is planner en vaste waarde bij ERD Group te Balen. Hij maakt sinds het prille begin deel uit van het familiebedrijf dat zich vooral richt op het spuiten van PUR isolatie.

Mustafa, je hebt van meet af aan kunnen meeschrijven aan het verhaal van ERD Group. Hoe ben je hier terecht gekomen?

Mustafa: Ik werkte samen met Huseyin, de oprichter van ERD, bij een bedrijf waar ik planner was en hij spuiter. Toen hij mij vertelde dat hij samen met Selin, zijn echtgenote, een eigen zaak wou starten ben ik meteen met hem meegegaan. Huseyin en Selin hadden een duidelijk beeld met welke filosofie ze een bedrijf wilden oprichten en daar kon ik mij volledig in vinden. Vandaag heeft vooral Selin de touwtjes in handen en zij houdt van een moderne aanpak van ondernemen en is helemaal mee met haar tijd. Haar frisse aanpak geeft ons een energieboost waardoor het hier zeer aangenaam werken is.

Je zet je carrière als planner hier verder. Is dat jouw enige taak binnen ERD Group?

Mustafa: Het plannen is mijn hoofdtaak, ja. Af en toe spring ik ook in bij de verkoop. Ik kan zeggen dat ik een heel afwisselende job heb en dat vind ik heel interessant. Ik ben binnen het bedrijf eigenlijk een duizendpoot, ik ben op verschillende gebieden actief. Er zijn hier zeker ook doorgroeimogelijkheden binnen ERD Group. Je kan deelnemen aan opleidingen die je dan de mogelijkheid bieden om door te stromen naar een andere functie. We zijn nu voornamelijk op zoek naar een nieuwe verkoper binnen ERD Group om mij te ondersteunen in combinatie met mijn job als planner.

ERD Group

Je zegt dat het bedrijf op zoek is naar een verkoper. Hoe zou zijn werkdag eruit zien?

Mustafa: De dag begint met het verwerken van de ontvangen aanvragen en daarvoor gepaste offertes opmaken, maar ook prospectie behoort tot het takenpakket. Dat wil dus zeggen dat de verkoper proactief op zoek gaat naar nieuwe instroom op gebied van klanten. Het inplannen van werfbezoeken en het bezoeken van klanten hoort natuurlijk ook bij de jobinhoud. Wij willen onze naamsbekendheid vergroten in de bouwsector en onze plaats opeisen in de wereld van de isolatie. Onze grootste troeven zijn hierbij dat wij altijd klaarstaan voor onze klanten en dat wij kwaliteitsvol werk leveren. 

Hoe zou je ERD Group omschrijven?

Mustafa: Ik zou ERD Group omschrijven als een familiebedrijf waar er naar je geluisterd wordt. De zaakvoerders kan je gewoon aanspreken als je met iets zit. Ze bieden je steeds een luisterend oor. Daarnaast staan we als bedrijf echt voor kwaliteit en een professionele aanpak naar onze klanten toe. We dragen klantentevredenheid hoog in het vaandel en streven er ook naar dit zo te houden in de toekomst. Zo garanderen wij bijvoorbeeld om binnen de 48 uur een offerte af te leveren. Ook op gebied van aftersales zijn we sterk. We staan altijd klaar voor de klant. We richten ons voornamelijk op KMO’s en particuliere klanten. Vooral voor de laatste groep is het belangrijk dat onze nieuwe collega geen nine to five mentaliteit heeft. Hij dient soms flexibel te zijn om tegemoet te komen aan de noden van de klant.

ERD Group

Welke competenties zou de nieuwe verkoper moeten hebben?

Mustafa: Een sociaal persoon met motivatie, pit en inzicht zou een goede aanvulling van ons team kunnen zijn. Verder dient hij of zij kennis te hebben van het Nederlands, Engels en Frans. Wij hebben ook Waalse klanten dus taalvaardigheid is wel belangrijk. Als je een dierenvriend bent dan kan je hier ’s middags ook een wandelingetje gaan maken met onze hond Miniek. Kortom: hou je van een uitdagende job waarin je je creatieve ideeën kwijt wil, wees dan welkom bij ERD Group!

In contact komen met ERD Group

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan