Overslaan en naar de inhoud gaan
Eluxa

Hendrik en Sven stapten samen over naar Eluxa en hebben hier nog geen moment spijt van gehad!

Eluxa, gevestigd in Antwerpen is een jong en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is in elektriciteitswerken. Ondanks dat het een startende onderneming is, halen ze de ene opdracht na de andere binnen. 

Hendrik en Sven, hoe zijn jullie terechtgekomen bij Eluxa?

Sven: Ik werkte 16 jaar voor een andere firma in dezelfde branche. Daar heb ik Hendrik leren kennen. De job werd helaas eentonig door de projecten die ik toegewezen kreeg. Ik ben graag bezig met projecten die enkele weken duren en die leken uit te blijven. Na een aantal gesprekken met Dieter en Wim, bestuurders van Eluxa, heb ik besloten om met hen in zee te gaan. Ik heb meteen aan Hendrik gevraagd of hij mee wou overstappen. Ik zag het potentieel van hem en wilde hem graag verder zien ontplooien. Ik ben blij dat hij mij gevolgd is.

Hendrik: Inderdaad. We werkten samen en dat ging heel goed. Ook ik voelde de nood om aan andere, meer gevarieerde projecten te werken. Ik ben nog niet zo lang geleden afgestudeerd als elektricien en wil zoveel mogelijk ervaring opdoen. Die kans krijg ik ten volle bij Eluxa en daar ben ik Dieter en Wim heel dankbaar voor.

Heb je bij Eluxa wel veel uitdaging in de job?

Sven: Zeker en vast! We werken aan veel verschillende projecten op verschillende plaatsen in Vlaanderen. In winkels en kantoorgebouwen werk ik het liefst. Zulke projecten nemen wat tijd in beslag en dat vind ik net uitdagend. Je hoort als elektricien ook wat creatief te zijn. Er gebeurt elke dag wel iets dat onvoorzien was. Als je dat kan oplossen krijg je veel voldoening van je werk.

Hendrik: Ja, absoluut. Momenteel zijn we bezig in een winkel waar de installatie bijvoorbeeld heel oud is. Dat is dan wat moeilijker en moet je goed nadenken over hoe je de nieuwe installatie gaat aansluiten. Je hoort kennis van het vak te hebben om aan een project te kunnen werken. Daarnaast werken we ook met een hoogtewerker. Veiligheid is daarbij heel belangrijk. Eluxa voorziet hiervoor opleidingen voor alle medewerkers. 

Eluxa

Kan je bij de zaakvoerders terecht als je je ei kwijt moet?

Hendrik: Ja, toch wel. Ik ken Dieter nog niet zo lang maar ik vind hem een heel aangename overste. Gezien ik nog veel wil bijleren, ben ik bij hem gaan aankloppen met de vraag of ik een opleiding mocht volgen rond domotica. We hebben samen gezocht naar de geschikte cursus en hebben die ook gevonden. Domotica interesseert mij enorm en op die manier kan ik mijn expertise toepassen in toekomstige projecten. Dieter apprecieert dat enthousiasme ook.

Sven: Dieter en ik kennen elkaar al heel wat jaren. Ik kan goed met hem praten en durf dus zeker te zeggen wat er op mijn lever ligt. Hij staat daar voor open als zaakvoerder en dat is fijn. Dat draagt bij tot de goede werksfeer hier bij Eluxa.

Over welke eigenschappen dient een nieuwe collega te beschikken?

Hendrik: Gedrevenheid en leergierigheid zijn de twee belangrijkste eigenschappen vind ik persoonlijk. Ook al is het iemand met ervaring, hij moet willen bijleren. Je kan nooit genoeg weten. 

Sven: Of het nu een groot of klein project is, we willen steeds kwaliteit afleveren. Alles moet tiptop in orde zijn en iedere werf dient proper achtergelaten te worden. Respectvol zijn tegenover de klant maar ook tegenover de collega’s is bovendien ook belangrijk.

Eluxa

Met welke woorden zou je Eluxa als bedrijf omschrijven? 

Hendrik: Eluxa is een vooruitstrevend, toekomstgericht en ambitieus bedrijf. Dieter heeft grootse plannen voor Eluxa en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Hij spreekt met veel passie over de opdrachten die hij binnenhaalt en dat werkt inspirerend. 

Sven: Passie is inderdaad een woord dat Eluxa perfect omschrijft. Iedereen die hier werkt is gepassioneerd door zijn job. Dat werkt aanstekelijk. Flexibel zijn ze hier ook en dat dient natuurlijk van twee kanten te komen. Wij hopen dat we die positiviteit die hier hangt, kunnen doorgeven aan onze toekomstige collega’s.

In contact komen met Eluxa

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan