Overslaan en naar de inhoud gaan
Elite Digital Logistics

Na 26 jaar komt Nancy elke dag thuis bij Elite Digital Logistics

Hoi Nancy! Kan je me vertellen hoe lang je al werkt bij Elite Digital Logistics en wat jouw job inhoudt?

Nancy: Ik ben er al van in de beginjaren bij! Ondertussen werk ik hier al 26 jaar. Mijn functie is expediteur. Elite Digital Logistics zorgt in opdracht van klanten voor de import en export van verschillende goederen. Ik werk op de exportafdeling. Hier zijn we verantwoordelijk voor de hele export van A tot Z. Voor onze klant zoeken we een transporteur, die haalt de goederen op bij de klant en levert ze af op de kaai. Vanop de kaai gaan de goederen op de boot en vertrekken ze naar hun bestemming. Wij zorgen ervoor dat dat hele proces in goede banen wordt geleid.

Waarom kiezen bedrijven voor Elite Digital Logistics en niet voor een concurrent?

Nancy: Dat is zonder twijfel voor onze customer service! Wij staan altijd klaar voor de klant. Een klant zal nooit lang op een antwoord moeten wachten en als er problemen zijn, zijn we er altijd snel bij om ze op te lossen. We werken altijd samen met vaste partners zoals transporteurs. Daar kunnen we op rekenen en klanten vertrouwen ons. We hebben ook 1-op-1 contact met de klant. Één aanspreekpunt hebben is een grote meerwaarde voor de klant. Zelf is het ook leuk om die contactpersoon te zijn. Al brengt het soms ook wel wat stress met zich mee.

Om dezelfde job als jou te doen, moet je dus wel stressbestendig zijn?

Nancy: Zeker! We krijgen veel vrijheid, maar daarbij komt ook een grote verantwoordelijkheid. Kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben. Je wil niet dat jouw boot aankomt in een verkeerde haven in India. We werken ook met gevaarlijke producten, voornamelijk chemicaliën. Oplettendheid is dan wel een must. Maar dat maakt het ook uitdagend natuurlijk!

Elite Digital Logistics

Je werkt hier al 26 jaar. Wat vind je zo leuk aan werken bij Elite Digital Logistics?

Nancy: De vrijheid die we krijgen vind ik heel fijn. Niemand komt ons vertellen wat we moeten doen of hoe we iets moeten doen, maar als we hulp nodig hebben kunnen we wel bij iedereen terecht. Ik werk met veel mensen al heel lang samen. Zo zijn er ook vriendschappen ontstaan. Na al die jaren kom ik hier echt thuis. De sfeer tussen collega's is heel los en gemoedelijk en open communiceren over alles wordt hier door iedereen hoog in het vaandel gedragen. Zo kunnen we, naast onze collega's, ook altijd terecht bij de zaakvoerder of het hoofd van de afdeling. Hun deur staat altijd open. Dat weten we allemaal.

Hoe zou je iemand overtuigen om hier als expediteur te komen werken?

Nancy: Je krijgt hier veel vrijheid, kan zelfstandig werken, maar er zijn tegelijk altijd mensen waar je op kan terugvallen voor ondersteuning. Daarnaast is het ook een hele uitdagende job. Je bent verantwoordelijk voor de expeditie van begin tot eind. Je moet niet enkel documentjes maken, maar je zorgt voor het hele proces. Dat maakt het heel interessant. Verder is er ook een hele plezante sfeer in het team. Je harde werk wordt gezien en geapprecieerd. Dat is ook altijd een heel fijn gevoel.

Hoe ziet jouw ideale, nieuwe collega eruit?

Nancy: Iemand die vrolijk is, van aanpakken weet en stressbestendig is, zit hier op z'n plek! Ervaring in een gelijkaardige job is altijd mooi meegenomen. Daarnaast moet je als nieuwe collega zowel graag zelfstandig als in team willen werken en leergierig zijn. We werken voornamelijk digitaal en er wordt regelmatig geïnvesteerd in nieuwe systemen. Die systemen zijn er om het ons makkelijker te maken, maar daar gaat wel altijd een opleiding aan vooraf. Graag nieuwe dingen leren en up-to-date blijven is dus deel van de job. Ohja, als je ook een talenknobbel hebt, ben je hier zeker welkom!

In contact komen met Elite Digital Logistics

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan