Overslaan en naar de inhoud gaan
Elektriciteitswerken Noppe

Bij Levi van Elektriciteitswerken Noppe brandt de lamp

Tegen de lamp lopen zal je bij Elektriciteitswerken Noppe in Kapellen niet snel doen. Deze Noppe-techniekers voorzien voor elke elektrische uitdaging een gepaste oplossing. Daar ziet ook projectleider Levi Heymans op toe: “Ik volg de werven op, doe besprekingen met klanten en breng de techniekers op de hoogte hiervan. Wat doen zij? Ze plaatsen alle elektrische installaties die we kunnen voorzien. Zowel residentieel, als industrieel.”

Zien we jou een beetje als het bewijs van doorgroeimogelijkheden dan, Levi?

“In mijn geval waren er zeker doorgroeimogelijkheden, ja. Ik ben hier begonnen als hulptechnieker, om dan vervolgens door te schakelen naar hoofdtechnieker. En nu vervul ik dus de functie van projectleider.” 

Kan je ons iets meer vertellen over de sfeer onder collega’s?

“Tussen de techniekers hangt er een hele toffe en behulpzame sfeer. Iedereen helpt iedereen waar hij kan. Als er problemen zijn op een werf, springen er andere mensen bij zodat alle projecten tot een goed einde worden gebracht. Bij sommige techniekers zitten daar ook zeker vriendschappelijke banden tussen. We hebben zelfs één team dat onder meer bestond uit familieleden. Dat zegt al veel natuurlijk.”

Elektriciteitswerken Noppe

Inderdaad! Wat maakt dat die sfeer juist zo tof is?

“Dat komt mede door de activiteiten die we doen. We doen dat wel geregeld. Zo eens een BBQ in de zomer, uiteten, karten, een dagje naar Landgraaf… Dat zijn de dingen die blijven hangen en waar we nog lang over napraten. Die teambuildings proberen we vaak te doen, omdat dat zo belangrijk is voor de sfeer. Als je goedgezind bent, werk je beter, hè?”

Helemaal mee eens. Zijn er ook momenten dat de uitdaging het overneemt van de ontspanning?

“Zeker en vast. Zo werken we wel eens voor grote industrieën – dat zijn projecten die zeker bijblijven. Denk aan bijvoorbeeld productiehallen met machines of grote schrijnwerkerijen. Nu zijn we toevallig bij een productie bezig waar ze vrachtwagens herstellen. Als de klant dan op het einde van de rit zeer tevreden is, dan blik je daar zeker als technieker toch met veel voldoening op terug. Hetzelfde verhaal voor grotere villa’s waar we volledige domotica-installaties plaatsen. Dat zijn projecten waar we voldoening uithalen en trots op zijn.”

Hoe lang is de duurtijd van zo’n project ongeveer?

“Dat is moeilijk te zeggen, aangezien ze allemaal zo divers zijn. Soms komen de techniekers op maandag aan en krijgen ze meteen hun planning en materiaal voor de hele week mee. Moesten er ondertussen vragen zijn, kunnen ze hier altijd terecht voor een oplossing. We doen eveneens kleinere projectjes, zoals een veranda voorbereiden. Soms zijn ze op een werf bezig, wanneer ze opeens ergens een depannage moeten doen. Ze zitten nooit constant op hetzelfde project, dus variatie is er zeker wel. Er kan al eens een verrassing uit de hoek komen. Meer dan ééntje (lacht).”

Hoe zou je tenslotte de bedrijfscultuur hier omschrijven?

“Heel gemoedelijk. We doen altijd een babbeltje in het magazijn - voor de werkdag begint. Als ik op de werven aankom is dat van hetzelfde - er hoeft niet élke seconde van de dag gewerkt worden. Je moet ook af en toe eens kunnen ontspannen onderling. Soms gaan ze bijvoorbeeld eens iets lekker halen om te eten onder de middag. Er hangt zeker wel een relaxte sfeer. Af en toe ontspanning is heel belangrijk.”

In contact komen met Elektriciteitswerken Noppe

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan