Overslaan en naar de inhoud gaan
Electriciteitswerken Hermans

Michiel is bordenbouwer bij Elektriciteitswerken Hermans en voert zijn job iedere dag met passie uit

Elektriciteitswerken is een familiebedrijf gevestigd in Houthalen. Eerst stonden de ouders aan het roer, nadien hebben zonen Marnik en Erwin de fakkel overgenomen. De familiale sfeer is doorheen heel het bedrijf voelbaar. 

Hoe lang werk je bij Elektriciteitswerken Hermans?

Michiel: Ik werk hier nu een zevental jaar als hulpelektricien en bordenbouwen. Voordat ik hier begon, werkte ik in dezelfde sector bij een grote firma. De verre verplaatsingen en mijn functie matchte niet met hetgeen ik écht graag wilde doen. Via een interimbureau ben ik bij Hermans terechtgekomen. Ze vertelden mij dat het een familiebedrijf was en dit werd meteen duidelijk op mijn sollicitatie met zaakvoerder Marnik. Het was een open en aangenaam gesprek. Het voelde een beetje als thuiskomen en dan weet je dat het goed zit.

Heb je hier je droomjob gevonden?

Michiel: Zeker en vast. Ik ben heel blij met de uitdagende en gevarieerde projecten waaraan ik mag meewerken. We werken B2B dus het zijn altijd grote opdrachten binnen Limburg en uitzonderlijk zit er een verdere verplaatsing bij. Op dit moment zijn we bezig met de elektriciteit aan te sluiten van een binnenspeeltuin, maar hebben ook al bekende autogarages en universiteiten op onze palmares staan. We voeren alles tot in de puntjes uit. Zo’n afgewerkt project geeft je veel voldoening. De meeste projecten voer je met je vaste partner uit. Indien het een grote werf is, werk je met meerdere collega’s samen. Bij ons kan iedereen met elkaar overweg. Dat maakt dat ik met plezier ga werken.

Electriciteitswerken Hermans

Kan je bij de zaakvoerders terecht mocht er een conflict zijn met je collega?

Michiel: Tuurlijk! Elektriciteitswerken Hermans is een familiebedrijf. Hier wordt er naar je geluisterd. Marnik en Erwin snappen dat het belangrijk is om goed overweg te kunnen met de persoon waar je mee gekoppeld wordt. Ze doen hun uiterste best om rekening te houden met wie je het liefst werkt. Indien het zou botsen, kan je het gerust zeggen tegen de zaakvoerders. Op dat vlak is er geen barrière tussen werkgever en werknemer. Je mag hier zeggen wat er op je lever ligt.

Elektriciteitswerken Hermans is op zoek naar een magazijnier. Over welke kwaliteiten moet hij beschikken?

Michiel: Onze nieuwe magazijnier dient ook kennis te hebben van elektriciteit. Het is zijn taak om onze camionettes van de nodige materialen voor de werf te voorzien. Daarnaast zal de magazijnier ook als bordenbouwer ingezet worden. Net zoals ik zal hij veel variatie in zijn job hebben. Gezien we een hecht team zijn dat hard werkt maar ook graag moppen tapt, zou het tof zijn als onze nieuwe collega zich daarin kan vinden. Kort samengevat zijn we op zoek naar een sociale, gedreven magazijnier met ervaring en kennis van elektriciteit.

Hoe zou je iemand overtuigen om voor Elektriciteitswerken Hermans te komen werken? 

Michiel: Je komt in een familiebedrijf terecht waar je werk geapprecieerd wordt. De combinatie van leuke bazen, toffe collega’s en uitdagende projecten zullen ervoor zorgen dat je iedere dag met plezier komt werken. De dag eindigen we wel eens met een tas koffie of een fris pintje. Als beloning voor ons harde werk zetten we ieder jaar het bouwverlof in met een leuke activiteit en sluiten we af met bowlen en steengrillen. Met Kerstmis gaan we naar de kerstmarkt op de kosten van de zaak. Heel gezellig! Ook leuk om je collega’s en bazen naast het werk te leren kennen. Of we een toffe bende zijn? Ik denk dat dat duidelijk is!

In contact komen met Elektriciteitswerken Hermans

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan