Overslaan en naar de inhoud gaan
WN

Jerry bezocht al 15 landen dankzij zijn job bij E-Demonstrations

Jerry Van Bulck zette ooit als 16-jarige jobstudent voet aan wal bij evenementenmanagementbedrijf E-Demonstrations in Antwerpen. De band die hij er opbouwde was zo sterk, dat Jerry er niet meer weg te plukken viel. Ondertussen werkt hij er al een hele tijd vast in dienst en staat hij vooral in voor de logistieke kant van bedrijf. “Ik doe vooral de opbouw en afbouw van standen, de voorbereiding van de standen en het transport dat erbij komt kijken”, klinkt het.

Hoe zit de sfeer hier bij E-Demonstrations, Jerry?

“Goed, ja leuk! Wij zitten heel veel bij mekaar, waardoor je een goede groepssfeer krijgt. De sfeer zit dus heel goed. We doen ook regelmatig samen iets. We zien mekaar na de uren al eens. Vanavond hebben we bijvoorbeeld afgesproken om samen iets te gaan drinken. Dat is leuk om onder collega’s te kunnen doen. We hebben een goede band onder mekaar. Een collega van ons komt bijvoorbeeld uit Moskou. Met de groep zijn we daar eens op bezoek gegaan en hebben we zijn familie leren kennen.”

Fijn! Hoe zit het op het gebied van opleiding en ontwikkeling?

“Je kan hier heel wat rijbewijzen behalen. Je rijbewijs B heb je natuurlijk al, maar je kan hier ook verder in groeien. Dat gaat eveneens een effect hebben op je loon. Ikzelf heb rijbewijs BE hier behaald en momenteel ben ik met C bezig. Daarnaast worden er zeker voldoende opleidingen voorzien. We hebben allemaal de nodige attesten, zoals die voor de reachtruck bijvoorbeeld – die heb je nodig voor bij de opbouw van evenementen. Ik leer elke dag nog echt bij. Dat is een serieus pluspunt. Ik denk dat ik hier al 6 of 7 attesten gehaald heb.”

WN

Zijn er zo’n projecten of evenementen die je bijblijven?

“We hebben een heel groot project verzorgd voor Telenet – een grote klant van ons. ‘De Digitale Duik’. Daarvoor organiseerden we een festival in de Schorre. Dat waren de grootste banners die we tot nu toe opgehangen hebben. Van 37 meter, geloof ik. Dat was gigantisch. Zo’n dingen maken het altijd spannend en uitdagend. Dat vind ik leuk aan de job. De dagen vliegen ook voorbij. 

We hebben ook zo’n groot project gedaan voor Coca-Cola in Europa - ik en mijn collega. In elk hoofdkantoor van elke hoofdstad zijn we het nodige gerief gaan installeren. Dat was fantastisch. Daar komt ook wel wat eigen plantrekkerij bij kijken. Ik heb toch al zeker 15 landen bezocht tot nu toe. Je krijgt natuurlijk wel een basisbriefing, maar je leert je plan heel snel trekken - moest er iets voorvallen. Dat heb ik hier geleerd: je kan veel meer dan je zelf denkt.”

Dewelke zijn tenslotte de eigenschappen die jij graag zou zien in een nieuwe collega?

“Wat vooral belangrijk is, is flexibiliteit. Als er nog ergens iets moet gebeuren, dan wordt er wel verwacht dat je even inspringt. Maar dat is zeker niet altijd, we zijn met genoeg om dat afwisselend op te vangen. Daarnaast is ‘uitstaanbaar’ zijn een pluspunt (lacht). Je werkt veel samen, dus het moet wel klikken. 

Je hoeft niet per se handig te zijn. Ik ben nu nog altijd niet gigantisch handig, maar toen ik hier begon had ik echt 2 linkerhanden. Je moet niet alles kunnen, we zijn bereid je op te leren!” 

In contact komen met E-Demonstrations

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan