Overslaan en naar de inhoud gaan
DSG

Van interimwerknemer tot werfleider. Nabil maakte het waar bij DSG Belgium.

DSG Belgium is specialist in midden-en hoogspanningsinstallaties. Met opdrachten over heel België en zelfs in het buitenland krijgen werknemers de kans om mee te groeien met het bedrijf. 

Hoe ben je terechtgekomen bij DSG Belgium?

Nabil: Ik was pas afgestudeerd en werkzoekend. Via een interimkantoor ben ik bij DSG terechtgekomen. Na een sollicitatiegesprek en een geslaagde test ben ik hier mogen beginnen. Als schoolverlater had ik geen ervaring met industriële hoogspanningsinstallaties maar de interesse was wel groot. Ik heb hier bij DSG veel bijgeleerd en daar ben ik dankbaar voor. Toen ik hier acht jaar geleden begon, waren we nog niet zo groot als we vandaag zijn. Het is mooi om te zien welke sprongen we gemaakt hebben. Ik ben blij om deel te mogen uitmaken van dit vooruitstrevend bedrijf. 

Ben je begonnen in de functie die je nu hebt? 

Nabil: Neen, ik ben niet begonnen als werfleider. Toen ik hier startte, was ik technieker. Door mijn harde werk en passie voor de job heb ik me kunnen opwerken tot werfleider bij DSG Belgium. Die functie voer ik intussen een zestal jaar uit. Er wordt hier echt in je geïnvesteerd als werknemer. Je krijgt de kans om verschillende opleidingen en bijscholingen te gaan volgen om je job zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Wie wil, kan dus net zoals ik doorgroeien binnen DSG. 

Wat zijn de grootste voordelen aan werken bij DSG?

Nabil: Het feit dat de projecten heel divers zijn is het grootste voordeel. Soms ben je hoogspanningsinstallaties aan het installeren bij een tomatenboer, de andere keer ben je bezig in de haven. Niet alleen de sectoren verschillen maar ook het werk op zich. De projecten liggen over heel België maar ook in het buitenland. Wie wil, mag zich daarvoor opgeven. Ik ben zelf onder andere naar Kameroen, Polen en Denemarken geweest. Dat zijn toffe herinneringen. Bij DSG heb je werkzekerheid en dat vind ik ook heel belangrijk. Daarnaast zorgt de familiale sfeer er voor dat iedereen met elkaar overweg kan. Zit je met iets? Dan kan je bij zaakvoerder Jef terecht. Hij staat altijd open voor een babbel en luistert naar je.

DSG

Hoe ziet jouw ideale nieuwe collega eruit?

Nabil: We zijn op zoek naar iemand die gedreven is om te werken. Technische achtergrond is vereist omdat je natuurlijk dient te weten waar je mee bezig bent. Maar ervaring is niet het belangrijkste. Zolang je je gezond verstand gebruikt en naar je collega’s luistert, kan je hier al veel doen. Verder zou het goed zijn als hij flexibel is en zijn verantwoordelijkheid opneemt. Dat is nodig omdat de opdrachten niet altijd voor de deur liggen en je soms overuren maakt om de deadline te halen. Wij hebben een servicedienst waar klanten 24/7 het hele jaar door terechtkunnen. Om de beurt sta je één week stand-by voor oproepen die binnenkomen. Bij DSG Belgium werk je voornamelijk in team maar soms word je alleen op pad gestuurd om een kleinigheid te repareren. Onze ideale nieuwe collega is dus zowel een teamplayer als iemand die zelfstandig kan werken. 

Hoe zou je iemand overtuigen om jouw collega te worden bij DSG Belgium?

Nabil: We zijn een toffe bende en de werksfeer is top. Je werkt niet continu in hetzelfde team dus je leert iedereen kennen. Het leuke is dat iedereen goed met elkaar overweg kan en dat heeft een positief effect op het werk dat we uitvoeren. Door de familiale sfeer voel je je hier meteen goed. Bij DSG ben je geen nummertje. Je zal je hier zeker en vast geapprecieerd voelen. Je werkt aan diverse opdrachten en krijgt de kans om bij te leren door regelmatig opleidingen te volgen. Andere voordelen zijn dat je de camionette mee naar huis krijgt, overuren vrij terug te nemen zijn en een heel leuk jaarlijks personeelsfeest! 

In contact komen met DSG Belgium

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan