Overslaan en naar de inhoud gaan
Dragintra

Dragintra maakt het verschil door zowel mens als systeem

Het Antwerpse Dragintra is al meer dan 20 jaar Europees specialist op vlak van wagenbeheer en mobiliteitsmanagement. Hoewel het hoofdkantoor gevestigd is in Kapellen en Diegem, breidde het bedrijf uit naar maar liefst 13 andere landen. De succesfactor hierachter vertaalt zich in hun eigen werkkrachten en zelf ontworpen software. “Wij ontzorgen bedrijven omtrent hun mobiliteitsvragen. Dat wil zeggen dat de bedrijven die hun werknemers enige vorm van mobiliteit willen aanbieden, bij één contact terecht kunnen. Dat is bij ons!”, aldus Bart de Hoog, CEO van Dragintra.

People oriented

We proberen het beste te leveren aan dienstverlening”, stelt Bart. Niet enkel naar de klant toe, maar ook naar zijn medewerkers. Hiermee doelt hij enerzijds naar een algemene open, horizontale structuur en anderzijds het individuele welzijn van haar medewerkers. Een afspraak maken om een babbeltje te doen met eender wie hoeft hier niet. De deur staat steeds voor je open. Dragintra streeft naar de meest ideale vorm in het kader van arbeidsvreugde en doet haar best om daarnaast een goede work-life balans te waarborgen. Woon je binnen een straal van 20 kilometer? Daar worden ze hier blij van! Van filerijden en de dagelijkse rush die daarbij komt kijken, houden ze hier niet: “Veel mensen komen ook met de fiets. Dat is gezond en plezierig en de mensen zijn thuis op een kwartier!

Eigen softwaresysteem 

Een eigen software ontwikkelen? Say no more. FleetPack is een systeem ontwikkeld voor het Dragintra-team, door het Dragintra-team. Geen software die start vanuit een idee, maar een pragmatisch pakket dat voortkomt vanuit de praktijk. “We zijn daar trots op”, blinkt Bart. En terecht, want het bedrijf mocht hierdoor al twee awards mee naar huis nemen. 

Interne rotatie

Een duurzame samenwerking is key. Daarom laat het bedrijf haar mensen, indien gewenst, roteren van afdeling. Heb je het bijvoorbeeld bij CRO wel gezien en verken je graag nieuwe oorden? Dat kan! Verschillende functies staan open of worden gecreëerd als hier nood aan is. Van tussenstructuren krijgen ze hier trouwens de kriebels. Dragintra is één team, met z’n allen.

Dragintra

De kleine dingetjes

Healthy body, healthy mind moeten ze hier denken, want iedere week staat er een verse fruitmand klaar. Daarnaast krijgt elke afdeling een budget om zelf activiteiten mee te organiseren. Ga dus gerust eens iets eten en drinken onder collega’s! Verder houd je in jouw agenda rekening met het jaarlijkse personeelsfeest en de avond-BBQ. Inzet en doorzetting worden beloond! “Het zijn de kleine dingetjes die het maken”, aldus Bart. 

Do we have a match?

Kan je goed luisteren en ben je geduldig? Bestaat jouw grootste drijfveer uit het helpen van andere mensen en ben je een krak in probleemoplossend denken? Dan is Customer Relations Officer iets voor jou! Ben je eerder analytisch aangelegd en zijn cijfers jouw passie? Dan zien we jou liever in de functie van Cost-controller of CC. Daarnaast zijn we nog op zoek naar iemand voor de orderafdeling, voor het bestellen van de wagens, en enkele accountmanagers. Idealiter weet je het één en het ander over de automobile sector en kan je in detail treden over bepaalde autospecificaties. Door jouw kennis kan je eenieder advies op maat verlenen en de offertes doornemen, op zoek naar de ideale mobiliteits-match!

Kortom, werk genoeg! Geïnteresseerd in werken bij Dragintra? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. 

Dragintra

In contact komen met Dragintra

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan