Overslaan en naar de inhoud gaan
DPM

Creatieve schilder Gunther aan het woord over zijn job bij DPM Schilderwerken.

Wat trok je precies aan om aan de slag te gaan bij DPM?

Gunther: Ik heb hier stage gelopen tijdens mijn studie en de mooie projecten zijn me altijd bijgebleven. Ik ben hier helaas niet kunnen starten na mijn periode als stagiair. Dat was een teleurstelling maar ik ben niet bij de pakken blijven zitten. Ik heb ervaring kunnen opdoen bij andere firma’s als schilder. Na een aantal jaren kreeg ik telefoon van Didier met de vraag of ik voor hem wilde komen werken. Die kans heb ik met beide handen gegrepen en daar ben ik nog altijd heel blij om. Didier is een goede en toffe baas. Hij is kritisch, maar daar leer je veel uit. Je wilt immers het beste resultaat kunnen leveren aan de klant. Daar staat Didier om bekend en dat is de reden waarom hij enkel met competente vakmensen wil werken. Ik ben fier dat ik deel mag uitmaken van een bedrijf met zo een goede reputatie.

Hoe zou je de sfeer hier omschrijven bij DPM?

Gunther: Ik vind het hier heel aangenaam werken. Het klikt goed met de collega’s en er heerst een fijne, familiale sfeer. Ook de relatie met Didier zit goed. Hij is heel empathisch en begripvol als je met een persoonlijke kwestie zit. Je kan alles met hem bespreken en hij is erg flexibel. Je krijgt veel vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid van hem. Dat vind ik een groot pluspunt. Je kan je creativiteit kwijt in de projecten en Didier zal eigen inbreng altijd aanmoedigen. 

DPM

Ervaar je veel uitdaging en voldoening in je werk?

Gunther: Absoluut! Ieder project is anders en je leert voortdurend bij. Je hoort als schilder op de hoogte te zijn van de nieuwste producten en technieken. Zoals ik al eerder zei, kan je je creativiteit hier zeker kwijt. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met de klant. We hebben voornamelijk particuliere klanten dus communicatie is ook erg belangrijk. Het feit dat Didier zo geliefd is bij de mensen en bekend staat om zijn kwalitatief afgewerkte projecten, brengt een gezonde druk met zich mee. Ik vind het heel uitdagend om mezelf steeds te verbeteren om zo het gewenste resultaat te verwezenlijken. Daar haal ik enorm veel voldoening uit. 

Voert DPM enkel schilderwerken uit?

Gunther: Onze focus ligt op schilderwerken maar wij voeren alles uit wat met het interieur te maken heeft. We werken met sterke partners om een totaalpakket te kunnen aanbieden. Zoals steeds blijven kwaliteit en professionaliteit gewaarborgd. Didier probeert ook altijd voor te zijn op de trends. Momenteel is hij aan het experimenteren met 3D behangpapier uit Italië. Je kan zeker stellen dat we een ambitieus bedrijf zijn met oog op de toekomst en nieuwste ontwikkelingen. 

DPM

Hoe ziet jouw ideale collega eruit?

Gunther: We zijn op zoek naar een ervaren schilder die ons team komt versterken. Een echte vakman is hier op zijn plaats. Er wordt van je verwacht dat je inzicht hebt en de stiel onder de knie hebt. Zelfstandig kunnen werken is een absolute must. Je krijgt hier alle kansen om je professioneel te ontplooien. Je werkt met de beste materialen en als je iets nodig hebt dan wordt daarvoor gezorgd.

In contact komen met DPM Schilderwerken

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan