Overslaan en naar de inhoud gaan
Dockx werknemer

Dimitri combineert zijn passie voor financiën en auto’s in zijn job bij Dockx Rental

Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe job zocht Dimitri Deltour, accountant van opleiding, iets waar hij zijn twee passies - financiën en auto’s - kon combineren terwijl hij zichzelf verder kon ontplooien. Net dat vond hij bij auto- en bestelwagenverhuurbedrijf Dockx Rental. “Deze job is me op het lijf geschreven.”

Dimitri, leg eens even uit, wat doe jij precies bij Dockx Rental?

“Ik zal beginnen met uitleggen wat Dockx Rental doet. Wij verhuren wagens: personenwagens, verhuiswagens, meubelwagens… Ik ben verantwoordelijk voor het financiële luik van het bedrijf. Ik sta in voor het dagdagelijkse beheer en het reilen en zeilen van de financiën binnen de firma.”

Hoe ben je hier terechtgekomen?

“In mijn vorige job werkte ik bij een accountantsbureau. Ik had het daar eigenlijk wel een beetje gezien en ik wou iets anders doen. Ik was op zoek naar iets meer financial controlling en rapportage en dat is exact wat ik hier heb gevonden. Naast financiën interesseren ook auto’s mij enorm, dus dat ik die twee zaken kon combineren, was mooi meegenomen. Deze job is me op het lijf geschreven. Vanaf het begin heb ik hier de kans gekregen om uit te werken wat ik wou, ik heb bepaalde projecten van nul af mogen opbouwen en dat is voor mij net het fijne hier. Je krijgt hier kansen om jezelf te ontplooien.”

En er is nog plaats voor een extra collega op jouw afdeling?


“Dat is althans de bedoeling! (Lacht) Ik ben op zoek naar een rechterhand. Dat moet iemand zijn waar ik op kan bouwen, iemand die meer en meer verantwoordelijkheid wil opnemen, aangezien het gaat om een job met veel verantwoordelijkheid. Kort samengevat zijn we op zoek naar een accountantprofiel, maar wel iemand die bereid is om stappen te zetten en steeds meer verantwoordelijkheid op te nemen. De dagdagelijkse financiële stroom moet eigenlijk na verloop van tijd zijn of haar verantwoordelijkheid worden, zodat ik me kan focussen op andere projecten. Het is niet enkel een uitvoerende taak, er moet ook overzicht op de financiële flow van het bedrijf gehouden worden. Zelfstandigheid is dus erg belangrijk.”

Dockx werknemer

Naast een job die je op het lijf geschreven is, wat zijn voor jou de troeven van Dockx Rental?

“De familiale sfeer en de omgang met elkaar. Die is hier nooit stijf, er wordt gelachen en gezwansd. Privézaken zijn hier geen taboe, hoe het met de kinderen gaat, hoe het op school is… Als ik de cultuur hier kort zou moeten omschrijven, zou ik gaan voor: familiaal met de nodige hoeveelheid lachen. Het klinkt misschien een beetje cliché, maar het is gewoon zo! Er wordt ook regelmatig een evenement voor het personeel in elkaar gestoken. Of het nu een familiedag in Pairi Daiza, een nieuwjaarsreceptie of een spontane afterwork is… Zo van tijd tot tijd als bedrijf iets doen, dat is fijn als activiteit, maar het is ook fijn om met alle collega’s eens in een andere omgeving of setting te vertoeven en elkaar in een andere sfeer te leren kennen.”

De sfeer zit dus wel goed?

“Dat zit heel goed, alles loopt heel gemakkelijk. De sfeer is prima. Als er serieus gewerkt moet worden, dan zal dat ook gebeuren, maar op tijd en stond kan er ook gelachen worden. Over de sfeer kan ik eigenlijk alleen maar tevreden zijn. Het is een gezellige, amicale sfeer met af en toe de nodige animo.”

Ben jij het accountantprofiel waarnaar Dockx Rental op zoek is? Laat dan hier je gegevens achter!

In contact komen met Dockx Rental

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan