Overslaan en naar de inhoud gaan
Deckers Interieur

Veerle staat de klanten van Deckers Interieur al 12 jaar met raad en daad bij.

Deckers Interieur is gevestigd in Pelt, Limburg. Bij Deckers Interieur kan je niet alleen terecht voor raamdecoratie, verf, behang en totaaladvies, maar ook voor vloer(bekleding) en tapijten. Ze zijn op zoek naar een extra monteur van raamdecoratie die de partner in crime van Veerle zal worden.

Hoe lang maak je al deel uit van dit team?

Ik heb intussen al twaalf mooie jaren bij Deckers Interieur op de teller heb staan. Mijn basisopleiding ligt in de sociale sector, maar interieur en binnenhuisinrichting heeft mij altijd sterk aangetrokken waarop ik mij bijschoolde in interieurinrichting en kleuradviseur. Ik zag, en kreeg de kans om aan de slag te gaan bij Deckers Interieur en ben zeer gelukkig met mijn keuze en de kans die ik kreeg.”

Ben je begonnen in de functie die je nu hebt?

Nee, ik voer sinds een halfjaar een andere functie uit. Toen ik hier begon, stond ik in de winkel als interieuradviseur. Een job die ik twaalf jaar met veel plezier en passie heb gedaan. Ik vind het heel fijn om de klant gelukkig te maken door het juiste advies te geven, maar ik wilde nog dichter bij de klant staan. Met mijn huidige functie combineer ik advies aan huis met het opmeten van raamdecoratie. Ik ben dus veel op de baan, werk nauw samen met de monteur en ga ook af en toe mee plaatsen. Iedere dag is voor mij een nieuw avontuur. Ik weet natuurlijk wel wat er op de planning staat en waar ik naartoe moet, maar ik weet nooit van te voren welke uitdagingen er zullen zijn. Never a dull moment is hier wel het motto.”

Deckers Interieur

Wat maakt dat je zo graag bij Deckers Interieur werkt?

Deckers interieur is een écht familiebedrijf waarbij de familie zelf sterk verweven is met het team. Ik heb toffe collega’s en ik haal heel veel voldoening uit mijn job. Iedereen werkt hier ook al verschillende jaren dus dat is een teken dat je hier goed zit! Mijn voldoening haal ik vooral uit de tevredenheid van de klant. Als de mensen dan binnenkomen en aangenaam verrast zijn, dan denk ik: dit is waar ik het voor doe!”

Wat zijn de voordelen aan het werken bij Deckers Interieur?

Bij Deckers Interieur ben je “part of the family”. Iedereen voert zijn job uit met passie en professionaliteit. We streven samen naar het beste resultaat. Deze sfeer trekt je automatisch mee en dat werkt motiverend. De verantwoordelijkheid en afwisseling die je krijgt in combinatie met het sociale contact en dankbaarheid van onze klanten maakt dit voor mij de mooiste job die er bestaat.”

Hoe zou je een monteur overtuigen om bij jullie te komen werken?

Veerle: Je komt terecht in een familiebedrijf met ervaren vakmensen waarbij je steeds terecht kan.

We zijn een gezellige bende die voor elkaar klaarstaat, ondersteunt en motiveert. De job komt met de nodige creativiteit, afwisseling en uitdaging. Je krijgt als monteur veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat je daar mee om kan. Ik kijk er naar uit om onze nieuwe monteur snel te ontmoeten!

In contact komen met Deckers Interieur

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan