Overslaan en naar de inhoud gaan
Debo Technics

Bij Debo Technics zijn ze op zoek naar klassebakken!

Het Antwerpse Debo Technics is gekend om zijn klassebakken van techniekers in onderhoud- en storingstechnieken. Grote mastodonten vertrouwen op de kennis en expertise van vakspecialisten bij Debo Technics. Wat vindt men hier? Een no-nonsense manier van werken en een flexibele dienstverlening zoals je ze niet vaak tegenkomt. Debo-techniekers worden namelijk voor een korte of lange periode tewerkgesteld bij een bedrijf naar keuze. Kan jij je moeilijk committen aan één en dezelfde job? Dan is Debo Technics the place to be.

Outsourcing

Hoe werkt zoiets? Via outsourcing natuurlijk. “Je staat hier niet 5 à 10 jaar op dezelfde werkplek. Je doet ergens ervaring op, leert een aantal jaren heel wat bij, en wil je daar niet meer blijven? Dan bieden we een andere oplossing aan”, aldus Steven, zaakvoerder bij Debo Technics. En dat lijkt te werken. Bekende brands als Coca-Cola en Soudal zijn kind aan huis bij de firma. Een win-win want de klant mag rekenen op een persoonlijke vakspecialist en als technieker krijg je de kans om je technische skills te verbeteren en ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. 

Debo Technics

Social skills

Techniek is belangrijk. Maar een goed woordje kunnen babbelen is misschien wel nog dat tikkeltje belangrijker. “Een supergoede technieker is daarom nog geen sociale technieker. Dat is nodig als je samenwerkt met zo’n grote bedrijven”, klinkt het. Een goede balans tussen rationaliteit en emotionaliteit is hier key. Karaktereigenschappen als enthousiast, bescheiden en leergierig staan hier in de spotlight. “Je moet technisch sterk zijn, maar ook goed in de groep vallen”.

Bonding

Waarin Debo Technics verschilt van concullega’s? De band met hun techniekers. Heb je een technisch probleem? Dan zullen de zaakvoerder én collega’s je zeker bijstaan en verder helpen waar nodig. “Die gasten bellen ook heel veel ondereen. Het is echt een speciaal bedrijf op dat vlak”, vertelt Seth, technieker/accountmanager bij Debo Technics.Zijt gij ook zo ne klassebak? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

Debo Technics

In contact komen met Debo Technics

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan