Overslaan en naar de inhoud gaan
De Keyser Construct - Testi

Van werknemer tot meestergast, André zet al 25 jaar de puntjes op de i bij De Keyser Construct

André werkt al meer dan 25 jaar bij De Keyser Construct. Hij was er zelfs al bij vanaf het begin. Zijn band met Jef De Keyser is dan ook erg speciaal want die gaat terug tot en met de legerdienst. Ze genieten beide van grenzen verleggen, maar ook opvolger Brent De Keyser gaat volgens André geen uitdaging uit weg. 

André, hoe ben je terechtgekomen bij De Keyser Construct? 

Ik heb altijd gewerkt in hetzelfde bedrijf als Jef, de oprichter van De Keyser Construct. Daarvoor zaten we samen in legerdienst. Je kan dus wel zeggen dat we elkaar enorm goed kennen. We hebben hetzelfde denkpatroon. Als iemand bijvoorbeeld zei dat we iets niet konden, dan lieten we het tegendeel zien. Toen hij aan mij vroeg om hier te komen werken was die keuze snel gemaakt. Het was een logische stap in mijn carrière. 

De Keyser Construct - Testi foto 1

Welke taken voer jij uit in het bedrijf? 

Mijn functie is in de afgelopen 25 jaar gegroeid van werknemer tot ploegbaas, naar meestergast. Er zijn dus wel doorgroeimogelijkheden in dit bedrijf. Als meestergast kom ik op alle werven ter plekke om de laatste puntjes af te werken. Als er een opmerking is van de klant probeer ik dit zo goed mogelijk op te lossen. Mijn collega’s doen eigenlijk 80% van het werk, de laatste 20% voer ik uit. Aan de andere kant ben ik ook het aanspreekpunt tussen de baas en de werknemers. Ik probeer zoveel mogelijk met iedereen te communiceren. Zo geef ik onze jongens ook mee dat ze moeten praten als ze ergens mee zitten. 

Wat maakt De Keyser Construct een fijn bedrijf om voor te werken?

Het is hier nooit eentonig. We werken voor woningen, industriële gebouwen, showrooms, maar even goed voor uitdagende opdrachten. Als de klant iets voorstelt, dan wordt dit geprobeerd. We gaan geen uitdagingen uit de weg. Hierdoor is elke dag dan ook verrassend en afwisselend. Het is niet een typische 9 to 5 job. Op weekbasis kan het zijn dat je aanwezig moet zijn op 5 à 6 werven, dus je moet wel een beetje flexibel kunnen zijn. 

De Keyser Construct - Testi foto 2

Hoe zou je hier de sfeer omschrijven? 

Er is een heel familiale sfeer, want het is een familiebedrijf. Je voelt dit in van alles terugkomen. Als je bijvoorbeeld nieuwe ideeën hebt dan wordt er naar je geluisterd en uiteindelijk iets mee gedaan. Heb je iets goed uitgevoerd? Dan wordt het ook duidelijk gezegd. We zijn niet bang om een complimentje te geven. Maar ook fouten mogen bij ons gemaakt worden. Alles is beter dan niets te ondernemen. 

Bovendien bestaat bestaat ons team gedeeltelijk uit Polen, dus er is wel sprake van een taalbarrière. Toch doen we er alles aan om iedereen zo dicht mogelijk bij elkaar te krijgen. Zo organiseren we op vrijdagavond een drink op de bureau, is er af en toe een BBQ of zijn er zelfs bloemen voor iedereen op Valentijn. Deze tradities zijn belangrijk voor onze groepssfeer. 

Hoe zou je iemand motiveren om hier te komen werken? 

Je kan hier gewoon jezelf zijn. We kijken niet zozeer naar wat je kan, maar het gaat echt om je persoonlijkheid. We zoeken naar iemand zijn kwaliteiten en daar gaan we mee aan de slag. Ik zeg altijd als je je goed voelt in een bedrijf of team, dan volgt de rest wel. We willen investeren in mensen en we nemen dan ook de tijd om iemand op te leren. Zo is er bij ons ook de mogelijkheid om bepaalde cursussen te volgen. Het maakt niet uit of je hier nog maar één dag werkt of misschien al 10 jaar. Er is een evenwaardige relatie tussen alle werknemers. Kortom, als je een harde werker bent, dan ben je meer dan welkom!

In contact komen met De Keyser Construct

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan