Overslaan en naar de inhoud gaan
Orbi chemicals

Met Dave aan het hoofd loopt alles van een leien dakje bij Dakwerken Leon Peters

Hoewel zanger Peter Koelewijn het graag anders zag, komt Dave niet van dat dak af vooraleer het tiptop in orde is. Dave Mardaga is al 8 jaar in dienst bij Dakwerken Leon Peters, gelegen te Maaseik. Hij staat voornamelijk in voor de renovaties en loodst zijn team vlotjes door elke opdracht. 

Dave, wat was het leukste project dat je al gedaan hebt?

“Het domein van De Warre in Neeroeteren! Heel countryachtig was dat, met allemaal leien die gelegd moesten worden. We zaten toen in dat dal, midden in de natuur en tussen de beesten. Er liepen altijd wel paardjes of hertjes rond, dat vond ik wel een leuk project! Het was toen ook heel warm, dus zijn we steeds heel vroeg moeten beginnen en op tijd moeten stoppen.”

 

Kan je hier doorgroeien?

“Je kan je van handlanger opwerken naar ploegbaas, maar je kan ook meer horizontale richtingen uit. Stel dat je bijvoorbeeld meer interesse hebt in platte daken, dan kan je in dat team gezet worden. Zo is er ook een speciale isolatieploeg, die focust enkel op isolatie binnenshuis. Ironisch genoeg hebben we bij Dakwerken Leon Peters ook iemand met wat hoogtevrees. Voor hem is het uitvoeren van de binnenafwerking dus perfect!”

 

Wie zie jij als jouw ideale collega?

“Ik heb nu een hele goede bij mij staan, ne jonge gast. Hij kent vrij veel voor zijn leeftijd vind ik. Op zich is dat ook wel nodig, je moet wel het een en het ander kunnen en vooral ook werk zien op voorhand. Iemand proactief en hands-on zien we dus wel graag. Desondanks hoef je geen senior te zijn in het vak! We voorzien interne opleidingen die door mentors, zoals ik, gegeven worden.”

In contact komen met Dakwerken Leon Peters

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan