Overslaan en naar de inhoud gaan
Connectivity Solutions

Kevin en Steven zoeken gedreven collega's die met flauwe moppen kunnen lachen

Kevin en Steven zijn collega’s bij Connectivity Solutions. Zij komen hun camionette uitladen in het bedrijf en ze willen even tijd maken voor een gesprek.

Hoe lang werken jullie hier al?

Kevin: Wij werken hier 18 jaar en 14 jaar. Dat is al een hele tijd. Na mijn studies ben ik hier beginnen te werken. Ik had geen specifieke opleiding in de bekabeling en heb hier intern alles geleerd. 

Connectivity Solutions

Wat zijn de voordelen aan de job? Kom je elke dag met plezier werken?

Steven: Eigenlijk kan ik zeggen dat ik elke dag met plezier kom werken ja! Daar zorgt Kevin natuurlijk ook voor. We werken goed samen en we hebben veel plezier. 

Kevin: Ik vind het ook een voordeel dat er veel variatie is in de job, elke dag is anders. We komen op verschillende plaatsen en werken aan verschillende projecten. 

Steven: Je hebt ook veel voldoening van je werk. De klanten zijn blij als de kabels liggen en als het allemaal goed werkt. Bij kleine projecten krijg je rechtstreeks feedback van de klant omdat je er dichter bij staat, dat is fijn. Bij een groter project is het meestal indrukwekkender wat je mag leggen dus dat maakt het dan weer interessanter op die manier. En zo bewijs ik nog eens dat de afwisseling hier heel fijn is.

Connectivity Solutions

Jullie werken met twee samen en dat werkt blijkbaar heel goed. Hoe is de relatie met de andere collega’s?

Steven: De sfeer onder de collega’s en ook met de bazen zit hier heel goed. Dat is ook belangrijk om je werk graag te doen. Er wordt veel gelachen, je hebt veel vrijheid en je wordt geapprecieerd, dat merk je goed. De collega’s onderling gaan wel eens samen iets drinken of een uitstap doen. De groep is heel hecht.

Kevin: Ik kom bijna nooit met tegenzin werken. Je mag zelf je dag plannen en projecten helpen inschatten. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en je voelt dat je vertrouwd wordt. Hier krijg je veel vrijheid en flexibiliteit, maar dat moet je wel verdienen natuurlijk. 

Steven: Er is hier ook altijd werk genoeg, we hebben nog nooit naar werk moeten vragen. 

Hoe zou je een ideale nieuwe collega omschrijven?

Kevin: Iemand die de handen graag uit de mouwen steekt, die vooruit denkt en die snel dingen oppikt.

Steven: Inderdaad, iemand die wat initiatief neemt maar die zich ook kan aanpassen aan de werkwijze van de ploeg. En iemand die kan lachen met flauwe mopjes, haha.

In contact komen met Connectivity Solutions

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan