Overslaan en naar de inhoud gaan
Comtis

Komt is zien bij ComTIS Installations

ComTIS Installations, gelegen in Aartselaar, is jouw gespecialiseerde installatie- en servicepartner in alles wat met HVAC en sanitair te maken heeft. Voor elke unit, (nieuw)bouw of renovatie zorgt deze installateur voor een gepaste oplossing op maat. Denk hierbij aan verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Zowel residentieel als industrieel. Hoewel goed materiaal al het halve werk is, schuilen er ook heel wat vakmannen en kennis achter elk project. Kennis waar menig KMO’s, kantoren en industriële bedrijven beroep op doen.

Stabiliteit en doorgroeimogelijkheid

Als onderdeel van de Groep Vanhout, die op haar beurt dan weer deel uitmaakt van de BESIX Group, is ComTIS Installations niet enkel een stabiel bedrijf, maar heeft het ook heel wat doorgroeimogelijkheden te bieden. Deze beperken zich niet enkel tot ComTIS Installations zelf, maar strekken eveneens uit naar andere groepen en bedrijven binnen die groepen. 

Schacht- en stookplaatsrenovaties

ComTIS Installations heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het renoveren van schachten en stookplaatsen. Ook het geregistreerd verwijderen van asbest behoort tot hun specialiteiten. “Onze mensen hebben allemaal de nodige opleidingen genoten en kunnen terugvallen op een aantal jaar ervaring in het vak. Ze kunnen elke werf aan – groot of klein. Inclusief afbraak, montage, tegelwerken, keuringen, brandvrij dichten…”, klinkt het. “Wij geven ruimte aan talent en persoonlijke ontwikkeling, stimuleren het initiatief nemen en staan achter de kracht van samenwerking.”

Comtis Installations

Waarom zou ik voor ComTIS willen werken? 

Goede vraag, waarop ‘Waarom niet?’ ook een goed antwoord zou zijn. Althans als we Jan De Saegher moeten geloven. Als medewerker is Jan vooral bezig met schachtrenovaties van bestaande gebouwen én dat doet ie al meer dan 30 jaar. Een oude rot in het vak dus, die ComTIS Installations als werkgever door en door kent: “Het is een heel plezante omgeving. Er wordt gelachen. We gaan regelmatig met de collega’s iets eten… Die werksfeer zit dus wel goed. We streven allemaal gezamenlijk naar kwaliteit voor de klant en efficiëntie in het werk. Goed teamwork is dus noodzakelijk, want de job kan wel eens uitdagend zijn door de grote afwisseling in werk.” 

Ook werken bij ComTIS Installations? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met ComTIS Installations

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan