Overslaan en naar de inhoud gaan
COM2COM

COM2COM doet je dromen van verre st(r)anden

Kapelle-op-den-Bos dient misschien wel als uitvalsbasis voor COM2COM, maar dit bouwbedrijf voor handelsbeurzen en events strekt zich uit tot ver over de landsgrenzen heen. Als 6de grootste standenbouwer binnen België is het niet zo verwonderlijk dat ook heel wat buitenlandse klanten rekenen op de COM2COM-medewerkers voor het verzorgen van hun standen en events. Zin om te reizen, genoeg van die 9-to-5-mentaliteit en twee stevige pollekes om mee te bouwen? Dan ben je hier een graag geziene gast, want het bedrijf is op zoek naar extra arbeiders om de handen uit de mouwen te steken. 

Buitenland

70% van onze projecten zijn in het buitenland. Doordat er hier relatief weinig beurzen zijn, werken we in veel mindere mate in België”, vertelt Jean-Paul Roskin, manager, oprichter en eigenaar van COM2COM. “We voorzien daar alles: van hotel tot diners. En dat zijn niet de minste trouwens. Ik zeg niet dat je altijd de tijd zal vinden om het land zelf te bezoeken, maar je snuift er de sfeer op en ’s avonds gaan we steeds samen uit eten. Zonder limieten. Dat wordt allemaal verzorgd”. Waar je zoal terechtkomt? Je verkent de Duitse regionen zoals Düsseldorf en Frankfurt, maar ook Parijs, Cannes en Lyon vervoegen het lijstje, naast Noorwegen, Spanje, Italië… Noem maar op! “Er is vandaag nog iemand teruggekomen uit Barcelona bijvoorbeeld”, illustreert Jean-Paul.

COM2COM

Kleine/grote projecten

Met hoeveel je precies aan een event werkt, hangt natuurlijk af van de grootte. Kleine projecten kan je gerust met 2 à 3 mensen verzorgen, maar voor het filmfestival in Cannes of een stand op Roland Garros zijn er natuurlijk meer manschappen nodig. Daarnaast is de drukte sterk afhankelijk van de periode, vertelt Jean-Paul: “Januari is de drukste maand, denk aan het autosalon. Daar werken we dan met zo’n 60 medewerkers. Ook september en oktober zijn stevig, maar de rest van de maanden wordt dat minder. Veel van onze mensen recupereren tijdens de zomermaanden.”  

Ontsp(l)annen

Neen, een typefout is dit niet. Ontspanning plannen is voor COM2COM essentieel. Steevast twee keer per jaar zet je hier als medewerker een groot kruis in je agenda. 1 keer in de zomer en 1 keer in de winter. Met z’n allen – inclusief partners – trekken ze er hier een paar dagen op uit, nationaal of internationaal. Al hoeft het niet altijd met koffers en tripjes te zijn. Een kerstfeestje of gezellige BBQ kunnen ze bij COM2COM ook wel smaken. 

Jij kan dit ook wel allemaal smaken? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met COM2COM

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan