Overslaan en naar de inhoud gaan
Carrefour market Vorselaar

De winkel staat elke dag helemaal klaar dankzij het team van Carrefour market Vorselaar

Tussen natuurgebied en kasteel in, vinden we Carrefour market Vorselaar. Een splinternieuwe, gemoderniseerde supermarkt die focust op een optimale klantbeleving. Om dit te kunnen waarmaken, steunt Carrefour op de inzet van een gezellig team, dat uitkijkt naar nieuwe collega’s die samen hun schouders onder de winkel willen zetten om deze naar een nog hoger niveau te tillen. 

Polyvalent

Over flexibele collega’s gesproken. De medewerkers van Carrefour market Vorselaar zijn een hecht en vlot team dat zeker niet aarzelt om in te springen voor mekaar. Geen afgelijnd takenpakket of oogkleppen als het op verantwoordelijkheid aankomt, want iedereen kan hier alles. Als teamlid ben je overal inzetbaar, wat het werk bij deze Carrefour zeer afwisselend en gevarieerd maakt. Een stokbroodje bijbakken, kaas snijden of salade scheppen… Jij kan multitasken. 

Modern

Let’s be honest: werken in een aangename, mooie winkel maakt écht het verschil. Carrefour market Vorselaar is sinds kort in een volledig nieuw jasje gestoken. Splinternieuw en modern, daar kan je van op aan. Werken een leuke en hedendaagse winkel verhoogt de motivatie, goesting én drive om de supermarkt op orde te houden. “We houden de winkel zo netjes mogelijk. Alles is mooi geleveld en wordt zo goed mogelijk gepresenteerd. Dat is niet enkel aangenaam voor de klant, maar ook voor ons”, vertelt Monique Roestenburg, zaakvoerster bij Carrefour market Vorselaar. 

Lolletje

Tussen al dat harde werk door, moet er natuurlijk ook een lolletje af kunnen. De sfeer tussen collega’s is hier heel gemoedelijk, waardoor je als nieuwe medewerker in een leuk en spontaan team terechtkomt. De goede sfeer hangt niet enkel in de winkel, maar eveneens onder het personeel. Jij vindt je weg hier wel!

 

Werken bij Carrefour market Vorselaar? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Carrefour market Vorselaar

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan