Overslaan en naar de inhoud gaan
Cammaert trucks WN

Gino ging van stagejongen naar teamleader bij CAMMAERT Trucks

Gino Van de Sande is al sinds ’95 werkzaam bij vrachtautofabrikant Iveco in Antwerpen. Toen de familie Cammaert in 2001 het bedrijf overnam en de firma omdoopte tot CAMMAERT Trucks, bleef Gino zijn plekje behouden. “Ik ben dus al heel lang actief binnen hetzelfde bedrijf”, klinkt het. Gino liep er destijds eerst stage, om zich vervolgens door de jaren heen netjes op te werken tot teamleader. Een mooi traject, waar we graag wat meer over willen weten!

Gino, wat doe je precies als teamleader?

“Als teamleader ondersteun en help ik natuurlijk voornamelijk ons team van mensen. Maar zelf werk ik ook nog actief mee. Niet zozeer het standaardonderhoud, maar eerder de wat technischere zaken. Ik ben ook gecertificeerd om aan gaswagens te werken. Hierdoor mogen we ook gaskeuringen en tachografen doen, mits we natuurlijk de nodige opleidingen daarvoor volgen.”

Kan je die opleidingen ook gebruiken om door te groeien?

“Ik ben zelf als stagejongen begonnen hier. Daarna ben ik verder gegaan in de mechaniek, het onderhoud en depannagetechnieken. Tijdens de Iveco-tijden heb ik ook het opleidingstraject van de mastertechnici gevolgd. Zo ben ik verder gegroeid en heb ik inderdaad de kans gehad om nog meer opleidingen kunnen volgen. Cursussen omtrent tachografen en CNG bijvoorbeeld. Zo ben ik steeds beetje bij beetje verder gerold. Doordat er ook wat mensen met pensioen gingen, ben ik ook echt kunnen meegroeien met het bedrijf.”

Wat kan je vertellen over het team van mensen waar je nu mee werkt?

“Er hangt een hele toffe sfeer. We helpen mekaar en kunnen goed met elkaar opschieten. Allemaal. Zowel op de werkplaats als de receptie. We doen het als team en dat werkt. We zijn geen klein bedrijf, maar ook niet supergroot. Een kleinere groep heeft altijd iets aangenamer.”Ook werken bij CAMMAERT Trucks? Laat jouw gegevens achter!

In contact komen met Cammaert Trucks

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan