Overslaan en naar de inhoud gaan
Dakwerken Brems

Bij Brems Dakwerken gaat het allemaal van een leien dakje

Kwaliteitsvol materiaal

Kwaliteit leveren aan de klant begint in vele gevallen met de kwaliteit van het gebruikte materiaal. Bij Brems krijg je als dakwerker degelijk gerief in handen. Dit maakt het werken niet enkel aangenaam, maar zorgt ook voor het project effectiever en vlotter afgerond kan worden. “Wij focussen hier echt op kwaliteit. Op alle mogelijke manieren. Niet op winstmaximalisatie”, verduidelijkt Guido. “Kwaliteit van vandaag is onze reputatie voor morgen.” 

Groot bedrijf, kleinere projecten

Brems Dakwerken specialiseert zich voornamelijk in dakrenovaties, klein of iets groter. Met een team van een vijftigtal personen weet geen enkele renovatie te ontkomen. “Binnen deze sector zijn we inderdaad wel bij de grotere spelers. De meeste dakdekkers zijn maar met 2 à 3 mensen. Al wil dat niet zeggen dat we automatisch of structureel grotere projecten aannemen. De meeste opdrachten die we doen, zijn nog steeds eengezinswoningen met een werktermijn van 2 à 6 weken”, klinkt het. 

Dakwerken Brems

Doorgroeimogelijkheden

Een grote firma brengt vanzelfsprekend ook heel wat opportuniteiten met zich mee. Zo ligt de weg naar ploegbaas, projectleider of werfopzichter hier helemaal open voor zij die daar ambitie toe hebben, meent Guido: “Als die ambitie erin zit, dan zien we die heel graag terugkomen bij onze jonge mensen. Doorgroeien is in feite wel de bedoeling”. Die doorgroeikansen liggen trouwens dichterbij dan je denkt. Bij Brems krijg je de kans om verschillende opleidingen te volgen die jouw dakwerk-skills verbeteren zoals zink solderen, opleiding tot kraanman of het bedienen van een hoogtewerker. 

Aan het werk bij Brems Dakwerken? Laat hieronder jouw gegevens achter!

Dakwerken Brems

In contact komen met Brems Dakwerken

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan