Overslaan en naar de inhoud gaan
Bouwpunt Deckers

Jos, schrijnwerker in hart en nieren bij Bouwpunt Deckers gaat bijna op pensioen. Wie wordt zijn opvolger? 

Jos, schrijnwerker in hart en nieren bij Bouwpunt Deckers in Dilsen, gaat bijna op pensioen. Wie wordt zijn opvolger? 

Jos, hoe lang werk je hier al bij Bouwpunt Deckers?

Jos: Ik werk hier al 7 jaar als schrijnwerker bij Deckers. Ik werk hier heel graag want de sfeer zit hier goed en je krijgt hier de kans om met de nieuwste machines te werken. Op die manier kan je echt goed werk leveren en dat wordt hier gewaardeerd, zowel door de klanten als door de zaakvoerders. Helaas ga ik op 1 juni 2021 op pensioen en zijn we dus op zoek naar een gedreven schrijnwerker om mij te vervangen.

Bouwpunt Deckers

Was je voor je loopbaan bij Bouwpunt Deckers ook werkzaam als schrijnwerker?

Jos: Ja, dat klopt. Ik heb 25 jaar als schrijnwerker gewerkt binnen een ander familiebedrijf. Na beëindiging van de samenwerking daar ben ik heel tevreden dat ik bij Deckers ben komen werken. Hier wordt er naar je geluisterd en krijg je de kans om je met verschillende taken bezig te houden. Als je aangeeft dat je je verder wil ontwikkelen dan krijg je die opportuniteit. Hier investeren ze in hun werknemers en in hun noden. 

Welke taken mag je hier uitvoeren?

Jos: Vanaf de ruwbouw van een woning ben je eigenlijk al betrokken bij het proces. Dat begint bij het voorbereidend werk zoals zagen en afplakken, tot het effectief maken van bijvoorbeeld binnendeuren en zelfs het opmaken van offertes. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Dat is een ideale combinatie om je creativiteit te laten ontplooien. Bovendien vervelen wij ons nooit in de schrijnwerkerij: er is altijd werk dus wij kunnen ons voortdurend blijven ontwikkelen en bijscholen. Zo leer ik zelfs net voor mijn pensioen nog nieuwe dingen!

Bouwpunt Deckers

Hoe zou je de werksfeer hier bij Bouwpunt Deckers omschrijven?

Jos: Wij werken hier in een aangename, gezellige en open sfeer. Je krijgt hier veel vertrouwen en verantwoordelijkheid van de zaakvoerders. Hier worden schouderklopjes uitgedeeld als je goed werk hebt geleverd, dat doet deugd. Het is fijn om te weten dat je werk geapprecieerd wordt. Je kan altijd bij de zaakvoerders terecht als je met iets zit. We proberen steeds samen tot een oplossing te komen. Uiteindelijk voel je je ook deel van de familie hier en dat is heel aangenaam. Een leuk extraatje als je op zaterdag komt werken: dan zijn er koffiekoeken!

Over welke eigenschappen dient je opvolger zeker te beschikken?

Jos: Gezien bij Deckers klantentevredenheid zeer belangrijk is, is het essentieel dat je goed kan luisteren naar de noden van de klant en dat creatief kan vertalen. Het is best een veelzijdig iemand met al wat ervaring in de schrijnwerkerij. Het is de bedoeling dat ik mijn opvolger kan opleiden, maar het is toch belangrijk dat hij technisch onderbouwd is. Dit is belangrijk voor het bedienen van de machines. Het wordt ook altijd geapprecieerd als hij kan meedenken en hier een lange carrière wil uitbouwen, want die kans zal hij hier zeker krijgen.

In contact komen met Bouwpunt Deckers

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan