Overslaan en naar de inhoud gaan
Bidfood

Raf en Mieke zijn de allrounders die het warehouse mee draaiende houden bij Bidfood

Niet één, maar twee warehouse supervisors zorgen ervoor dat alles op wieltjes verloopt wat het warehouse van Bidfood Horeca Service betreft. Raf Luyten en Mieke Verachtert zien erop toe dat alle producten correct de weg naar hun klant vinden. Samen sturen ze de warehouse medewerkers aan en begeleiden ze ze waar nodig.

Vertel eens, wat houdt de job als warehouse supervisor precies in?

Raf: “We moeten zorgen dat we van punt a naar punt b geraken. Voor ons wil dat zeggen: magazijn, mensen opleiden en begeleiden, machinerie, verlofregeling… Alles wat met warehouse en het gebouw te maken heeft. Eigenlijk wel 1001 zaken. We zijn nog altijd bezig om een volledige jobomschrijving erop te plakken (lacht). Er komt wel eens iets nieuws bij of sommige zaken verhuizen naar een andere tak. Flexibiliteit is dus nodig in deze job. Je moet jezelf wel als allrounder opstellen, zeg maar.  

Ik geef bijvoorbeeld opleiding aan de orderpickers. Hoe stapel je een kar dat dat niet in de vrachtwagen door elkaar valt? Van die dingen. Maar ook productkennis schaaf ik bij en ik leer ze met de machines werken. Ja... Eigenlijk leer ik ze alles (lacht). Op het einde van de dag, wanneer alles gelukt is, geeft dat voldoening.”

Hoe is de sfeer binnen het warehouse?

Raf: “Er wordt zeker veel gelachen en gegekt. Als ik mijn rug draai, is het vaak nog erger (lacht). Natuurlijk, als er gewerkt moet worden, wordt er gewerkt. Maar over het algemeen: als we van punt a naar b geraken, zijn we goed bezig en dan is er zeker plaats voor gekkernij. 

Sinds onze verhuis zijn we nog niet toegekomen aan teambuildings, maar die wil ik in de toekomst zeker en vast opnieuw op de kaart zetten. Zo zijn we eens gaan airsoften met het hele magazijn. Die hebben zich daar echt kapot geamuseerd. Dat was een topdag! Zowel voor mij als voor de jongens.”

Bidfood

Is er ook ruimte om door te groeien?

Raf: “Hier kan je alle kanten op, maar dan moet je wel je best doen natuurlijk. Niet van: ik ga hier orderpicker zijn en voor de rest ga ik niks doen. Als je inzet toont, dan word je daar vroeg of laat voor beloond. Ik ben zelf ook begonnen als vrachtwagenchauffeur. Intern kan je hier zeker opgroeien, zal ik het zo zeggen (lacht).”

Mieke: “Ik ben ook ooit in de winkel begonnen en als magazijnier. Dus voilà, voorbeeld genoeg. Dat is ook de reden waarom we die job gekregen hebben. Wij kennen het bedrijf heel goed. We hebben alles gezien.”

Zijn er zo nog extraatjes waar jullie aan denken?

Mieke: “Bij je verjaardag krijg je een fruitmand van het bedrijf.”

Raf: *fluistert* “Ik ben nog op de mijne aan het wachten…”

Mieke: “Ah ja da’s juist, ze lopen soms want achter met die manden te maken! (lacht)”

Raf: “Als je braaf bent geweest krijg je van de Sint ook iets. Meestal zijn het wel allemaal brave kindjes hoor.”

Mieke: “Een nieuwjaarspakketje krijgen we ook. En bij Pasen…”

Raf: “Bij alle grote feestdagen is er altijd wel iets voorzien, ja!”

Bidfood

Heb jij ook zin gekregen in zo’n fruitmand – euh, we bedoelen ‘job’ bij Bidfood? Laat dan jouw gegevens achter. 

In contact komen met Bidfood

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan