Overslaan en naar de inhoud gaan
Belurba

Niels is projectleider bij Belurba : "Je voelt je hier als werknemer echt geapprecieerd, elke schakel is belangrijk bij Belurba"

Niels werkt al een jaar als projectleider bij Belurba in Hamont. Hij volgt projecten op van A tot Z , hij werkt mee aan de calculatie, doet klantencontacten, volgt bestellingen op, werkt projecten uit en volgt de producten op in de productiehal. 

De opsomming van jouw taken bij Berlurba is een hele waslijst.

Niels: Ja dat klopt maar dat maakt mijn job ook net interessant. Het lijkt veel als je het allemaal opsomt maar eigenlijk valt alles mooi in mekaar. Ik vind het heel interessant om zowel bij de tekenaars en calculators te kunnen werken, als bij de arbeiders in onze eigen productiehal. Het overzicht bewaren over de bestellingen van A tot Z is een mooie uitdaging. Voor de klanten is dat gemakkelijk omdat er één aanspreekpunt is. 

Belurba

Waar werkte je voor je bij Belurba kwam werken? Vanwaar de overstap?

Niels: Ik heb bij een staalbedrijf gewerkt als projectleider. Ik ben op zoek gegaan naar een andere job door een andere visie op het omgaan met personeel en klanten. Ik vind het menselijke aspect heel belangrijk in een job en als je je gewaardeerd voelt, kom je veel liever werken. 

Van waar kende je Belurba?

Niels: Ik werkte al met Belurba samen in mijn vorige job. Ik vond het contact met Niels altijd heel fijn.  Toen hij hoorde dat ik ander werk zocht, heeft hij mij gevraagd om hier te komen werken. Ik had al het gevoel dat de samenwerking binnen het bedrijf heel goed liep en dat kan ik nu beamen. 

Belurba

Wordt er bij Belurba veel aandacht besteed aan goed personeelsmanagement?

Niels: Jazeker. De werkdruk is hier wel hoog - er is werk genoeg - maar de uren zijn hier heel goed afgebakend. Hier wordt veel aandacht besteed aan een goede work-life balance. Elke dag wordt er gewerkt aan het verhogen van de efficiëntie zodat we met minder inspanningen hetzelfde resultaat kunnen behalen. De bedrijfsstructuur is heel bovendien duidelijk voor iedereen en dat schept ook veel duidelijkheid voor de werknemers.

Op welke manier heb je hier voldoening van je werk?

Niels: Je voelt je hier als werknemer echt geapprecieerd, je krijgt het gevoel dat elke schakel belangrijk is in dit bedrijf. Je krijgt hier zowel positieve als negatieve feedback en er wordt altijd respectvol met mekaar gecommuniceerd, dat was in mijn vorige job wel anders. Alles is hier bespreekbaar, zowel werkgerelateerde dingen als privézaken. Bovendien heb je voldoening van je werk als je in het Belgische straatbeeld de producten ziet staan waar je zelf aan hebt meegewerkt. Er worden vaak foto’s rondgestuurd van grote projecten waar wij aan hebben meegewerkt, daar kan je fier op zijn.

Belurba

Hoe zou je iemand overtuigen om bij Belurba te komen werken?

Niels: Wij zijn een ambitieus bedrijf in volle groei. Hier wordt aandacht besteed aan een goede work-life balance en er zijn doorgroeimogelijkheden. Je krijgt hier veel kansen om bij te leren door interne en externe opleidingen. Een nieuwe collega moet zelfstandig kunnen werken maar moet ook goed in de groep passen want wij voelen ons allemaal deel van de Belurba familie. Als we samen verlof inzetten dan is dat een gezellige bedoening!

In contact komen met Belurba

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan