Overslaan en naar de inhoud gaan
Beets Dakwerken

Ben jij de handige en anticiperende collega die Richard van Beets Dakwerken zoekt?

Als wij Beets Dakwerken in Lummen bezoeken, komt Richard zijn camionette uitladen in het magazijn en weer klaarmaken voor de volgende werkdag. Hij maakt graag even tijd voor een gesprek met ons en legt uit waarom hij al zo lang voor de firma werkt. “Kan het interview misschien buiten plaatsvinden? Ik ben zo graag buiten. Beroepsmisvorming.”

Ik neem aan dat het belangrijk is dat een dakwerker graag buiten is?

Richard: Uiteraard! Ons werk speelt zich 100% in de buitenlucht af. Wie niet graag buiten werkt, houdt dit werk niet lang vol. Ik kan er echt van genieten om het dak op te klimmen en te genieten van een prachtig uitzicht en als we geluk hebben ook een mooie zonsopgang! Hoogtevrees is bijgevolg ook geen goede eigenschap voor een dakwerker, haha! 

Beets Dakwerken

Je werkt al 16 jaar voor Beets Dakwerken. Kan je ons vertellen waarom?

Richard: Ik heb nog geen reden gevonden om ander werk te zoeken. Hier is het echt goed. Alles verloopt hier correct: de communicatie, de verloning, de werkplanning, enzovoort. Wij worden altijd op tijd betaald, hier is altijd werk voor ons en alles is bespreekbaar. De sfeer in het bedrijf is hier heel goed. Dat klinkt cliché maar dat is echt belangrijk. De sfeer tussen de collega’s onderling is heel goed, maar ook de relatie met onze baas Steve is heel goed. Ik kan Steve het beste omschrijven als een benaderbare baas. Zijn deur staat altijd open voor ons en wij kunnen altijd bij hem gaan aankloppen als er iets is. Het personeelsfeest op het einde van het jaar en de BBQ om het bouwverlof in te zetten, dat zijn ook dingen waar de mannen naar uitkijken en die wij appreciëren aan het bedrijf. 

Beets Dakwerken

Welke functie heb je binnen het bedrijf? 

Richard: Ik ben ploegbaas, dat betekent dat ik een ploeg mannen op het dak aanstuur. Ik moet ervoor zorgen dat ons werk goed en op tijd gedaan wordt. Ik ben zelf opgeleid door een ploegbaas 16 jaar geleden en nu neem ik de nieuwe mannen onder mijn vleugels. Ik ben dus goed doorgegroeid binnen het bedrijf. 

Hoe ziet een ideale dakwerker binnen jouw team eruit?

Richard: Ik heb het liefste handige mannen in mijn ploeg die vooruit kunnen denken en die een goed inzicht hebben. De volgende stap moet al in je gedachten zitten als je nog met de andere taak bezig bent. Op die manier kan het werk vlot verlopen en gebeuren er geen ongelukken.

In contact komen met Beets Dakwerken

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

beets dakwerken
Beets Dakwerken

Beets Dakwerken heeft alles onder een dak behalve een ervaren arbeider in platte daken

Beets Dakwerken is op zoek naar een dakwerker met ervaring in EPDM en roofing. Je zal vooral isoleren, roofing branden, dakranden plaatsen. Je voert hier alles uit van A tot Z.
Lees meer
Beets werkgever
Beets Dakwerken

Werken bij Dakwerken Beets is werkzekerheid, ervaring en kameraadschap

Maar dat zijn nog niet alle troeven. Bij Beets genieten werknemers van een goede verloning, maaltijdcheques, en als ploegbaas zelfs een eigen camionette die je mee naar huis krijgt.
Lees meer
Beets werknemer
Beets Dakwerken

Benny hoopt na 34 jaar dienst met pensioen te gaan, word jij zijn opvolger bij Dakwerken Beets?

"Ik heb hier niks te klagen, dus waarom zou ik op een ander gaan?" Bij Beets heerst een goede sfeer onder de collega's, maar ook met ploegbaas en zaakvoerder.
Lees meer
Beets Dakwerken
Beets Dakwerken

Het toffe aan onze job? De zon zien opkomen in de ochtend

Het toffe aan onze job? De zon zien opkomen in de ochtend.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan