Overslaan en naar de inhoud gaan
be sanitair

Matthias begon 11 jaar geleden bij BE Sanitair en kon zich opwerken tot calculator.

B.E. Sanitair & verwarming is gelegen in Herentals. Het bedrijf staat al 27 jaar bekend om zijn werken in verwarming, sanitair, ventilatie, warmtepompen en badkamerrenovaties.

Hoe ben je terechtgekomen bij B.E. Sanitair?

Matthias: B.E. Sanitair is een echt familiebedrijf. Mijn mama, papa, zus én schoonbroer werken hier. Na mijn studies als elektricien ben ik eerst bij een andere firma gestart. Ik kon mij niet meteen vinden in de visie en de werkwijze van dat bedrijf. Ik heb dan gevraagd of ik hier aan de slag kon en sindsdien ben ik blijven plakken. In de afgelopen 11 jaar heb ik mij weten op te werken van monteur die niet veel van verwarming wist, tot calculator. Waar een wil is, is een weg. 

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Matthias: Ik begin ‘s ochtends met het checken van mijn mailbox. Lezen en beantwoorden van de mails zijn mijn eerste to do’s van de dag. Nadien ga ik over tot het opmaken van de gevraagde offertes. Binnen mijn job heb ik veel sociaal contact. Als calculator heb ik rechtstreeks contact met de klant. Daar spreek ik ook mee af om de zaken te bespreken. Dat gebeurt hier op kantoor, bij de mensen thuis of op de werf. Zoals je hoort is mijn job heel afwisselend en dat is heel aangenaam.

be sanitair

Hoe onderscheidt BE Sanitair zich van concullega's? 

Matthias: Het familiebedrijf bestaat al 27 jaar. We staan bekend om onze uitgebreide kennis. Het zijn niet alleen onze monteurs die over de nodige kennis beschikken maar ook de kantoormedewerkers. We weten goed waarover we praten waardoor we de klant perfect kunnen verder helpen met onze expertise. Dat is waar we voor staan. We blinken bovendien ook uit in hetgeen we aanbieden. Dat gaat van verwarming en verluchting tot totale badkamerrenovaties. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt door onze competente werkmannen. 

Wat is het leukste dat je hier al hebt meegemaakt?

Matthias: Het uitdagendste project waar we aan gewerkt hebben, was een appartementencomplex voorzien van een centrale stookplaats . Dat was een grote opdracht met een strakke deadline. Onze monteurs hebben toen een dag en nacht doorgewerkt om het tijdig af te krijgen en dat is ook gelukt! Daar hebben we op het einde van de werkdag op geklonken en dag nadien mochten ze uitrusten. We zijn op de dag van vandaag nog steeds trots dat we dat project tot een goed eind hebben kunnen brengen.

Hoe zou je iemand overtuigen om bij B.E. Sanitair te komen werken?

Matthias: B.E. Sanitair is een familiaal bedrijf waar een open communicatie heerst. We weten graag wat er leeft dus staan steeds open voor een gesprek met onze werknemers. Wie wilt werken en bijleren op gebied van HVAC is bij ons op zijn plaats. Hier zijn zeker ook doorgroeimogelijkheden. Ik neem mezelf als voorbeeld. Ik had een achtergrond in elektriciteit maar kende niets van verwarming. De ervaren monteurs hebben me mee op sleeptouw genomen en me de kneepjes van het vak geleerd. Intussen ben ik calculator en kijk ik trots terug op de weg die ik heb afgelegd. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen om je werk nog beter te kunnen uitvoeren. Tot slot wordt het harde werk van de werknemers meerdere malen per jaar beloond met een barbecue en een drink. 

In contact komen met BE Sanitair

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan