Overslaan en naar de inhoud gaan
Backx Raamindustrie

Bij Backx Raamindustrie zijn ze uit het juiste hout gesneden

En dan bedoelen we niet enkel het buitenschrijnwerk, maar eveneens de medewerkers van Backx. Welk hout dat precies is, maakt niet zoveel uit. Zolang de passie voor vakmanschap maar aanwezig is. Backx Raamindustrie, gelegen in Bekkevoort, streeft steeds vooruit naar de toekomst en kijkt daarbij vooral uit om de juiste mensen mee te nemen die het Backx-verhaal mee invullen en het bedrijf verder te laten groeien. 

Variatie in werk

Van bandwerk is hier geen sprake. Variatie op de werkvloer des te meer. Backx Raamindustrie is producent in het maken van buitenschrijnwerk in hout. Ramen, deuren, poorten, luiken… Alles wat de klant wenst, wordt hier gefabriceerd door een gedreven team aan medewerkers. Van een particulier die een raam nodig heeft, tot een hele bouw. Afnemers, architecten, schrijnwerkers, lokale winkeltjes… Iedereen klopt bij Backx aan, waardoor je als werknemer nooit twee keer hetzelfde werk uitvoert.  

Tikkeltje meer

We streven altijd naar dat tikkeltje meer,’ vertelt Lieselotte Backx, dochter van zaakvoerder Kurt, ‘we willen altijd beter zijn en beter doen’. De modernste machines en een recent atelier faciliteren het schrijnwerk, waardoor ook de meest aparte ideeën gerealiseerd kunnen worden. De medewerkers van Backx zijn altijd bereid om the extra mile voor hun klanten te gaan. Van idee tot uitvoering, jij fikst dat wel. Heb je nog niet de nodige ervaring op de teller? Met 40 jaar aan kennis en vaardigheid kan je steeds rekenen op de expertise van Kurt. Daar steek je, zowel als starter als ervaren rot in het vak, wel wat van op!

Breeddenkend

Hokjesdenken? Oogkleppen op? Niet verder kijken dan je neus lang is? Bij Backx zouden ze niet weten waar je het over hebt, want hier staat meedenken en breed denken centraal. Een doorsnee schrijnwerker komt hier niet aan zijn trekken. ‘Iets wat je graag doet, ga je ook goed doen. We willen altijd kunnen zeggen: we hadden het niet beter kunnen maken dan het nu is. Iedereen moet zo denken’, besluit Tim, medewerker bij Backx. 

Ben jij ook uit het juiste hout gesneden? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Backx Raamindustrie

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan