Overslaan en naar de inhoud gaan
AquaSecurity

Als projectingenieur bij AquaSecurity krijgt Pieter alle vrijheid

Pieter Brijs werkt sinds 2019 bij Aquasecurity in Erembodegem. Het bedrijf is specialist in sprinklerinstallaties, blussing en brandbeveiliging. De appel valt daarbij niet ver van de boom, want bij de brandweer gaan was altijd al stiekem de jongensdroom van Pieter. Als projectingenieur kreeg hij begin 2021 de kans om een-op-een te werken met John, technisch directeur, aan een nieuw project.

Hoe ziet jouw loopbaan er hier uit, Pieter?

“Ik heb eerst een jaar bij de afdeling service en onderhoud gewerkt als service coördinator. Hierbij stuur je onder andere de techniekers aan en maak je offertes. Wij hebben ongeveer 20 techniekers op de baan. Zij rijden dagelijks rond om eventuele motorproblemen of lekken te detecteren. Die problemen worden vervolgens doorgespeeld aan ons en aan de hand van die info moeten wij ofwel een offerte maken van de dingen die vervangen moeten worden, ofwel het juiste materiaal uitschrijven.

Sinds januari 2021 ben ik dan gestart als projectingenieur waarbij dat ik aan een nieuw project begonnen ben – samen met de technisch directeur, John. Ik heb die switch kunnen maken doordat ik een diploma Industriële Wetenschappen op zak had en ook al kon rekenen op enige achtergrond binnen de sprinklerwereld.”

AquaSecurity

Hoe zit het met de bedrijfscultuur hier binnen Aquasecurity?

“Ik kom supergoed overeen met de collega’s. Nu dat ik met dat nieuw project zit, werk ik natuurlijk closer met John. Daar werk ik nu fulltime aan. Ik weet dat ik ook altijd vragen kan stellen of om hulp mag vragen aan andere collega’s. Daarnaast hebben we glijdende uren en dat vind ik wel een leuk voordeel. Zo mogen we altijd tussen 7u of 9u beginnen. Dat is heel flexibel.”

Wat spreekt jou precies aan in de job?

“Er komt wel wat opzoekingswerk bij kijken. Daar ben je soms wel even mee bezig. Maar als je het nadien begrijpt, is dat wel het leuke eraan. We plannen om bij meer dan 100 sites systemen te installeren. Dat is nog de grootste uitdaging momenteel: om een uniform concept in mekaar te steken dat zowel in een pomplokaal als hier past. Want niet elke motor of elektrisch bord is hetzelfde.”

Waarom zou je tenslotte iedereen aanraden om hier te komen werken, Pieter?

“Ik vind dat je hier heel vrij bent. Enerzijds door die glijdende uren, maar ook de positieve sfeer maakt dat het allemaal heel open en luchtig aanvoelt. Je kan hier bij iedereen terecht.”

AquaSecurity

In contact komen met AquaSecurity

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

AquaSecurity
AquaSecurity

Bij AquaSecurity kan je jezelf blijven ontwikkelen en zelfs doorgroeien naar een hogere functie!

Brandjes blussen kunnen ze bij het Erembodegemse Aquasecurity als de beste. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in installaties en onderhoud van automatische sprinklerinstallaties. Ontwerp en advies...
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan