Overslaan en naar de inhoud gaan
Amptec

Voor Amptec komt Stefan al fluitend zijn bed uit

Stefan Olislagers begon in 2005 als magazijnier bij Amptec. Amptec, gelegen te Bilzen, is leverancier van audiovisuele apparatuur en voorziet in zowat alle audiovisuele oplossingen die je maar kan bedenken. Stefan zijn rol in dit verhaal is dat van chef warehouse, waarbij hij de mensen in het magazijn aanstuurt en het materiaal vlot naar de klant toe kan.

Stefan, wat heeft jou overtuigd om te komen werken bij Amptec?

“Mijn vorige werkgever stopte ermee en toen heb ik hier spontaan gesolliciteerd. Ik zeg altijd: Amptec is een familiebedrijf. Iedereen trekt hier aan dezelfde koord. We helpen elkaar en er hangt echt gewoon een toffe sfeer. We doen dan ook regelmatig kleine eventjes samen. Drinks onder elkaar, eens BBQ’en bijvoorbeeld... Echt om die teamspirit te behouden en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt hier. Dat vind ik heel belangrijk. 

Bij teambuildings gaan we al eens een weekendje naar de Ardennen. Meestal doen we dan avontuurlijke dingen, zoals met quads rijden. Dat zijn dingen die bijblijven... Daar kunnen we nog lang over napraten en dat tovert nu nog altijd een glimlach op ons gezicht.”

Amptec

Is er zo’n project dat er voor jou uitsprong?

“Goh, wij doen zoveel leuke projecten… Wat ik wel altijd leuk vind, is de projecten gaan bezoeken. Normaal ga ik niet mee op verplaatsing, ik zorg altijd dat de materialen klaarstaan in het magazijn. Dan is het tof om met heel het bedrijf eens een project te gaan bekijken. Dat geeft echt veel voldoening van: amai, dat heeft Amptec gedaan. Daar houd ik echt een goed gevoel aan over. 

Wat me voor de rest bijblijft is de goede werksfeer. Ik sta ‘s ochtends al fluitend op, bij wijze van spreken, om te gaan werken. Ik heb nog nooit een dag gehad dat ik dacht ‘urgh nu moet ik gaan werken’. Pas op… Dat kan wel eens gebeuren, als er de dag ervoor iets te veel Duvel bij kwam kijken (lacht). Nee serieus, ik kom gewoon met plezier werken en dat is te danken aan Amptec.”

Krijg je de kans om opleidingen te volgen hier?

“We krijgen de mogelijkheid om er te volgen, ja. Ik heb bijvoorbeeld een cursus Frans gedaan. Als een leverancier iets komt leveren en die is Franstalig, dan is het toch handig dat je vlot kan communiceren en ze te woord kan staan. Dit geldt eveneens voor Franstalige klanten.”

Zijn er nog leuke extraatjes waarmee je wil afsluiten, Stefan?

“Bij verjaardagen is er altijd taart. Daar zorgt de jarige voor. Van Amptec zelf, krijg je bijvoorbeeld bij Sinterklaas meer dan voldoende snoep! En fruit en verse soep natuurlijk ook, om het wat gezond te houden. Dat zijn extra’s die het tof maken.”

Amptec

In contact komen met Amptec

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan