Overslaan en naar de inhoud gaan
Alulim

David: als je ambitie toont om door te groeien bij Alulim, dan wordt daar naar geluisterd.

David werkt al 4 jaar bij Alulim. Hij bedient de nieuwe AF500 machine in de productiehal in Oudsbergen. 

Had je al ervaring met het bedienen van de AF500?

David: Ik voerde gelijkaardig werk uit bij een andere firma die helaas failliet is gegaan. Dat was een grote firma waar de aanpak en de omgang niet zo persoonlijk was als hier, dat merk ik nu. De machine die ik daar bediende verschilde toch van deze machine. Daarom ben ik hier bij de start 3 dagen naar Duitsland mogen gaan voor de opleiding voor de bediening en de technische kennis van de AF500. 

Alulim

Waarom ben je bij Alulim komen solliciteren?

David: Mijn broer was hier beginnen te werken en was hier heel tevreden. De projecten die Alulim uitvoerde, waren wel indrukwekkend. Ik ben hier op gesprek gekomen en dat verliep heel gemoedelijk. Ik merkte meteen dat de aanpak van een kleiner bedrijf mij beter ligt, het is hier gezelliger en persoonlijker. Ik mocht mijn noden tijdens dat gesprek vertellen en er werd naar mij geluisterd. Mijn passie ligt bij aluminium dus ik was heel blij toen ik een job aangeboden kreeg. 

Trok het bedienen van de AF500 je specifiek aan om te solliciteren bij Alulim?

David: Nee ik ben eerst hier beginnen werken in het atelier in de productie en ik ben dan veranderd van functie toen ik het aanbod kreeg.  Als je hier ambitie toont om door te groeien, dan wordt daar naar geluisterd. Ik ben hier vooral komen solliciteren omdat ik hoorde van mijn broer hoe fijn het hier was bij dit jong, dynamisch en toekomstgericht bedrijf. 

Alulim

Waaraan merk je dat Alulim zo dynamisch en toekomstgericht is?

David: Wij maken hier de laatste nieuwe snufjes. Hier zijn ze niet bang om beginnersfoutjes te maken, want die zijn er natuurlijk als je de nieuwste technologieën implementeert. Hier gaan wij de uitdaging aan om als eerste met de nieuwste materialen en technieken te werken. Dat maakt voor ons de job heel interessant. Wij halen er veel voldoening uit als wij een moeilijk of ingewikkeld project tot een goed einde kunnen brengen. 

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

David: Dat kan ik eigenlijk niet precies zeggen! Naast de uren die altijd hetzelfde zijn, is elke dag eigenlijk anders. Wij werken elke dag aan andere projecten. Door deze verscheidenheid aan projecten wordt ons werk ook uitdagender. 

Alulim

Hoe zou je iemand overtuigen om hier te komen werken bij Alulim?

David: De sfeer is hier echt heel goed, we hebben een goede band met de collega’s. Hier is een open sfeer en hier kan je gemoedelijk babbelen over eventuele problemen. De nieuwe collega moet dus ook gemoedelijk zijn in omgang en hij moet tegen een grapje kunnen, haha. Wij nemen de nieuwe collega onder onze  vleugels en wij leiden hem hier intern op, wij sturen bij en helpen hem op weg. Als de goesting er is, dan komt de rest vanzelf. Wij hebben wel wat geduld met nieuwe werknemers, wij geven hen de kans om te groeien.

In contact komen met Alulim

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan