Overslaan en naar de inhoud gaan
akp keulen

Werk jij binnenkort samen met allrounder Quincy bij AKP Keulen ?

Quincy onderbreekt zijn werkzaamheden even op een grote werf in Maasmechelen om ons te vertellen hoe hij het ervaart om voor Keulen akp te werken. 

Hoe lang werk je hier bij Keulen en wat doe je precies?

Quincy: Ik werk hier nu een jaar bij Keulen. Normaal doe ik magazijnonderhoud maar ik kom ook op de werven mee als helpende hand. Ik ben allround medewerker dus. Ik ben snel verveeld en ik wil niet elke dag hetzelfde doen. Ik heb dat meteen aangegeven bij mijn gesprek en daar hebben ze rekening mee gehouden. Hier is heel veel werk te doen dus ik mocht overal inspringen. Ik vind het fijn dat er naar mijn noden geluisterd werd. 

Akp Keulen

Wat is er fijn aan werken bij Akp Keulen?

Quincy: Er is hier heel veel collegialiteit, iedereen helpt elkaar. Als er eens iets fout loopt dan helpen de collega’s mekaar uit de nood. Op een werkplaats vind ik dit heel belangrijk. Alles is hier ook goed geregeld in het bedrijf. Iedereen heeft hier zijn eigen taak, dus de structuur binnen het bedrijf zit goed. Het is een middelgroot bedrijf en dat heeft ook veel voordelen. Het is klein genoeg om een persoonlijke aanpak te garanderen en groot genoeg om mekaar uit de nood te helpen.

Akp Keulen

Hoe hebben ze jou verwelkomd hier bij Keulen?

Quincy: Het aanwervingsgesprek met Gerald ging heel vlot en ik werd voorgesteld aan de collega’s. Daarna liep ik met hen mee en leerde ik alles van mijn collega’s. In het begin verliep alles natuurlijk een beetje onwennig, alles was nieuw en ik was wat verlegen. Maar eenmaal ik een paar maanden meewerkte, liep alles heel goed. We maken veel plezier op de werven en in het magazijn. Het contact met Gerald, onze baas, verloopt ook heel vlot trouwens. Je mag altijd met hem praten als er iets niet goed zit, zijn deur staat altijd open voor ons. Hij heeft ook veel technische kennis dus hij fungeert niet enkel als bedrijfsleider maar ook als technisch adviseur voor ons.

Akp Keulen

Heb je altijd in de bouw gewerkt?

Quincy: Van opleiding ben ik schrijnwerker maar ik ben meteen na mijn studies in de horeca gaan werken. Ik ben nogal sociaal van aard en dat lag me wel. Na een tijdje had ik nood aan vaste werkuren en bovendien werkzekerheid. Daarom ben ik beginnen rondkijken voor een nieuwe uitdaging. Hier bij Keulen heb ik meer werkzekerheid en vaste uren, dat is waardevol.

Akp Keulen

Hoe zou jij iemand overtuigen om ook bij Keulen te komen werken?

Quincy: Dat heb ik al gedaan, haha! Een vriend van mij werkt hier nu ook. De regelmatige werkuren zijn enorm belangrijk, er is hier altijd werk en je bent zeker van je loon. Je krijgt hier meteen een contract van het bedrijf en dus ook vertrouwen van de baas. Interim contracten zijn niet aantrekkelijk. Elke dag is bovendien anders dus je hebt veel variatie in het werk. Het vroeg opstaan is het enige nadeel voor mij, haha. Maar aan de andere kant ben je dan ook wel op tijd thuis.

Akp Keulen

Is het werk fysiek zwaar?

Quincy: Het echte zware werk wordt met machines gedaan. En als iets te zwaar is op een werf, dan springen we allemaal wel bij om te helpen. Ik zie dit werk eigenlijk als een gratis fitness abonnement, haha.

In contact komen met AKP Keulen

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan