Overslaan en naar de inhoud gaan
aertssen en partners

Dolf kan het goed uitleggen bij Aertsen & Partners

Oorspronkelijk stond hij in het onderwijs, maar ergens halfweg nam Dolf Kustermans de afslag richting verzekeringsadviseur Aertsen & Partners in Loenhout. Hem enkel als relatiebeheerder bestempelen, zou zijn rol tekortdoen. Je kan zijn functie het best omschrijven als relatiebeheerder slash kantoorverantwoordelijke slash part of het managementteam. 

Hoe ziet de week van Dolf eruit?

“Laten we zeggen dat ik 50% de baan op ben en 50% op kantoor. Sommige weken kan dat ook een 70-30% verhouding zijn. Ik doe echt van alles: klantgesprekken, voorbereiding van dossiers, expertises van zwaardere schadegevallen... Ik heb gewoon een heel afwisselende job! Mijn agenda is voor 2/3de op voorhand gepland. De rest betreft acute zaken die ertussen komen - vragen van klanten die direct vastgepakt moeten worden. Dan moet je opeens toch ergens naartoe wat je niet had verwacht.”

 

Na inspanning komt ook ontspanning?

“Zeker! Het bedrijf voorziet een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Er is onder andere het personeelsfeest rond de eindejaarsperiode - meestal in januari waarbij ook alle partners uitgenodigd zijn. Met een honderdtal mensen houden we dan een dansfeest, met eten, drinken en muziek. In juni hebben we dan weer een familiedag met partners en kinderen erbij. Meestal wordt er dan een bedrijfsbezoek gedaan bij een vaste klant waar we al jaren mee samenwerken, met aansluitend een grote BBQ en allemaal spellekes voor de kleine én grote kinderen (lacht). In oktober gaan we dan weer een weekendje weg met heel het kantoor, voor 2-3 dagen. Dan moet je aan niks denken, alleen maar eten en drinken (lacht). Tussendoor wordt er met de kantoren ook wel eens beslist om iets te gaan eten ’s middags, maar dat is het moment zelf dat dat bepaalt. Ik vind dat dus wel een uitgebreid aanbod ja! De klassieke teambuildings is normaal niet echt de stijl van het kantoor, maar nu toevallig in oktober is er toch eens één. In Rijkevorsel is er het zogenaamde Schapenhof, dat is een schapenboerderij die ook teambuildings organiseert in het teken van, jawel, schapen! We zullen zien wat het geeft (lacht). 

aertssen en partners

Wie zou je hier graag op de werkvloer zien verschijnen?

“Ik heb het liefst no-nonsense mensen. Aan show verkopen hebben we hier weinig. De dingen moeten gewoon vastgepakt en gedaan worden (lacht). Een klein beetje beslagen met de nodige ervaring zou daarnaast ideaal zijn. Op die manier dat ze ook de wat stevigere klanten in ons vakgebied aankunnen - dat zou handig zijn. Maar ik ben zelf hier begonnen met 0 ervaring in de sector! Ik heb totaal geen relevante studies gedaan, dus eigenlijk kun je on the job veel leren. Leergierigheid is volgens mij daarin een hele belangrijke - willen werken. Natuurlijk verwachten we ook dat hij of zij goed met mensen om kan. Mijn job draait vooral rond klantencontact en het leren aanvoelen wat de klant wil. Je moet zowel bij een varkensboer als bij een middelgrote ondernemer aansluiting vinden. De ene partij heeft andere zorgen dan de andere, dus er schuilt veel variëteit in onze klantenportefeuille. Die people feeling is cruciaal!”

In contact komen met Aertsen & Partners

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan