Overslaan en naar de inhoud gaan
ad delhaize wezemaal

Voor Eva staat het lachen en zeveren centraal bij AD Delhaize Scherpenheuvel

Eva Collaerts werkt sinds een jaartje bij AD Delhaize Basiliek in Scherpenheuvel-Zichem. Een duidelijke functietitel kan ze ons moeilijk geven, want ze doet er naar eigen zeggen een beetje van alles: uitpakken, kassa, klanten te woord staan, bestellingen opnemen… Het behoort allemaal tot haar takenpakket. En wie weet ook tot dat van jou, want het team van Eva zoekt versterking!

Eva, hoe heb je je weg naar hier gevonden?

“In de voedingssector had ik nog geen ervaring. Ik kom van de American Jeansstore van ‘t Gouden Kruispunt, daar heb ik toch een viertal jaar tussen kleding gestaan. Die klanten feeling was er dus wel al. Ik woon hier ook maar op 10 minuutjes dus dat is ideaal. Heel toevallig, maar wel fijn. Voor mij is die afstand wel belangrijk! Ik reed vroeger een uur naar mijn werk, dat wou ik niet meer. Het is verder ook gewoon een hele aangename winkel om te werken. Als ik het vergelijk met Colruyt of Carrefour… Die winkels vind ik toch minder gezellig. Wij merken dat de mensen dat ook voelen als je goedgezind bent en je werk graag doet. Als ze dan zelf eens kunnen meelachen met ons, is het helemaal top (lacht).”

Onder collega’s klikt het dan wel goed, veronderstel ik?

“We hebben een heel fijn team en hangen allemaal goed aaneen. Dat maakt het extra fijn als er dan nieuwe collega’s bijkomen - nieuwe mensen leren kennen houdt de sfeer er ook altijd in. Er zijn zeker wel collega’s waarbij we bij verjaardagen zeggen: we gaan daar eens ene drinken. Ook met Kevin, de winkelverantwoordelijke, kom ik heel goed overeen. Je kan er altijd bij terecht. Als je met iets zit, zegt hij: ‘Allee, legt eens uit wat er scheelt’. Hij neemt zijn tijd daarvoor. Dat is fijn, want het loopt niet op elke werkplaats zo.”

ad delhaize wezemaal

Kan je er één leuk moment uitplukken?

“We hebben hier heel veel leuke momenten, omdat wij onder de collega’s veel lachen en zeveren. Dat maakt het fijn. Daarstraks hebben ze bijvoorbeeld een uur gelachen met mij, omdat ik dit interview moest komen doen (lacht). Dat is het leuke aan hier werken, die fijne sfeer. Ik ben nog nooit tegen mijn goesting komen werken.”

Waarom raad je het aan om hier te solliciteren?

“Ja, die leuke sfeer hè. We lachen en zeveren continu. Het is niet dat hier alles heel strikt verloopt in de zin van tsjak tsjak tsjak en er mag niet gesproken worden tegen mekaar. Het is hier heel open, fijn, vrolijk... Dat houdt het luchtig. Ik zie het niet als werken eigenlijk. Meer mijn hobby of zo. Het is belangrijk dat je graag komt werken en fijne collega’s hebt die je daarin ondersteunen.”

In contact komen met AD Delhaize Basiliek

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan