Overslaan en naar de inhoud gaan
CaptainWork _ HR-marketing _ Employer branding

Crew van CaptainWork groeit in 6 maanden tot meer dan 20 teamleden

Met een succesvolle en budgetvriendelijke mix tussen employer branding en hr-marketing is CaptainWork in 6 maanden gegroeid tot een team van 21 teamleden. CaptainWork ondersteunt klanten met hun employer branding door een structurele aanpak en dit met onder andere eigen recruiters, marketeers, copywriters en videojournalisten.

CaptainWork is allesbehalve een interimkantoor en teert al zeker niet op veroude data en hoge commissies. Er wordt wel gemikt op tastbare instroom van kwalitatieve kandidaten door middel van aantrekkelijke en gerichte marketingcampagnes.

Met Elke Vanbrusselt nog meer inzetten op performance marketing binnen HR

De laatste versterking in het team van CaptainWork is Elke Vanbrusselt. Na 8 jaar dienst bij RCA komt ze zo opnieuw mede-oprichter van CaptainWork Dieter Van Esch tegen, waar ze eerder bij RCA al mee samenwerkte. Als specialist in performance marketing zal haar rol die van stuurvrouw worden als head of digital.

Dieter Van Esch, mede-oprichter CaptainWork: “Ik ken Elke nog van mijn periode bij RCA als een van de meest gedreven en getalenteerde medewerkers. Ze is dan ook de ideale aanvulling voor ons getalenteerd team om mee de lijnen uit te zetten en te waken over de resultaten voor onze klanten. Daarnaast zal ze een belangrijke rol spelen in onze verdere groeiplannen.”

Geert Brouwers, mede-oprichter van CaptainWork: “Wanneer we bedrijfsleiders en HR-managers ontmoeten, merken we dat er een grote nood is aan marketingexpertise binnen rekrutering. Bedrijven merken ook dat een vacature plaatsen op hun website niet meteen voor instroom zorgt, dat gratis jobsites voornamelijk mikken op actief werkzoekenden en dat aanwervingen via interimdiensten zeer duur zijn. Daarom kozen nu al meer dan 275 klanten om met ons in zee te gaan. Om onze service te blijven waarborgen schakelen we continu bij aan ons team.

Voortaan ook in Vlaams-Brabant

Stijn Bonroy, mede-oprichter van CaptainWork: “We groeien dan misschien wel sterk, dat impliceert niet dat we in het wilde weg groeien. We kiezen er bewust voor om ons concept provincie per provincie uit te rollen. Na Limburg en Antwerpen, zullen we vanaf augustus ons actieveld ook naar Vlaams-Brabant verleggen. In 2022 willen we volledig in Vlaanderen actief zijn.“

Zoektocht naar COO gestart

Stijn Bonroy: “De volgende versterkingen die we zoeken zijn ook al gekend: naast slimme recruiters gaan we ook op zoek naar een COO of CaptainOperations, zo je wilt. Dit profiel moet ons toelaten om onze resultaten nog beter tot bij onze klanten krijgen en de klantbeleving te optimaliseren.”

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan