Overslaan en naar de inhoud gaan
Berkmans

CASE: Onvindbare werfleider in het Noorden van Limburg: ervaren, maar ook lokaal geworteld

Het Lommelse Berkmans stond voor een knap lastige opgave: het vinden van een doorgewinterde werfleider. Niet zomaar een klus, want de ideale kandidaat moest niet alleen ervaren zijn, maar ook lokaal geworteld. Berkmans klopte aan bij CaptainWork voor de nodige hulp en dat resulteerde in de aanwerving van het ideale profiel!

Een uitdaging van formaat: het vinden van een geschikte werfleider. Geen gewoon profiel, maar eentje met stevige ervaring én uit de regionen. Ondanks hun langdurige zoektocht vonden de gebroeders Berkmans geen geschikte kandidaat. Het probleem was dan ook tweeledig: goede werfleiders waren elders al druk bezig en latent werkzoekenden in die regio weglokken vormde een uitdaging.

Enter CaptainWork

Berkmans wendde zich tot CaptainWork, overtuigd van onze creatieve manier om de juiste kandidaten aan te trekken! Een vlotte video werd gemaakt, waarin niet alleen de functie, maar ook de persoonlijkheid van de broers als zaakvoerders centraal stond. De campagne ging live, en de respons? Die was er in overvloed.

De screening werd gestart en om het proces te versnellen, werd besloten om een jobdag te organiseren. Jobdagen zijn voorbehouden aan opdrachten met aanzienlijke instroom om de vaart erin te houden. En dit bleek de juiste zet te zijn, want al snel meldden zich twee interessante profielen aan, precies wat Berkmans zocht!

Schot in de roos?

Na vervolggesprekken met de twee kanshebbers, werd de knoop doorgehakt en kon de gekozen kandidaat starten bij Berkmans. De kracht van doelgerichte werving, maar ook de efficiëntie van onze SIGN-flow, van video tot aanwerving, maakten deze opdracht een geslaagd succes!

 
Samen kijken hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? 

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan