Overslaan en naar de inhoud gaan
Stad Hasselt

CASE: Medische matchmaking in Limburg: Verpleegkundigen, een knelpuntberoep?

In de zoektocht naar een verpleegkundige voor een vooraanstaand ziekenhuis in het Limburgse, stonden we voor de uitdaging om een schaars maar essentieel knelpuntberoep in te vullen. Verpleegkunde, dat tegenwoordig als een cruciaal beroep wordt erkend, verdient niets minder dan de allerbeste zorgkampioenen. Met patiënten die wachtten op zorg en een groeiende behoefte aan medisch personeel, was het tijd om de handen uit de mouwen te steken.

Een hartverwarmende case waarin we laten zien dat zelfs in uitdagende tijden de juiste zorgverlener nog steeds te vinden is! 

Een doordachte wervingscampagne werd gelanceerd, gericht op het aantrekken van getalenteerde en gepassioneerde verpleegkundigen. Via diverse kanalen werd de boodschap verspreid, en de respons was overweldigend. Kandidaten van verschillende achtergronden en ervaringsniveaus kwamen naar voren, klaar om hun bijdrage te leveren aan de zorggemeenschap van Limburg.

Drumrolls, please!

Stad Hasselt verpleegkundige

Na een zorgvuldige selectieprocedure met interviews, assessments en enthousiaste gesprekken, werd dé verpleegkundige gevonden die perfect past bij de waarden en behoeften van het ziekenhuis. Een dynamische professional met de juiste mix van empathie, vaardigheden en toewijding stond klaar om zich bij het team aan te sluiten.

Ook benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer over onze SIGN-aanpak. 

 

Liever meteen een momentje inplannen?

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan