Overslaan en naar de inhoud gaan
Van Genechten Biermans

Verpakkingsproducent Van Genechten Biermans investeert blijvend in haar mensen

Magic in the making bij Van Genechten Biermans in Turnhout, geen standaard verpakkingsspecialist, maar een familiebedrijf met een rijke historiek dat deel uitmaakt van de groep Van Genechten Packaging. Deze groep omvat maar liefst 9 Europese plants, waardoor het op veel respect kan rekenen binnen de internationale FMCG-industrie. “Het is ongelofelijk hoeveel tijd, kennis en energie er kruipt in het maken van een kartonnen verpakking. Die verpakking lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet”, vertelt Dries Van Gestel, productieverantwoordelijke binnen het bedrijf.

Innovatief

‘We don’t innovate, just to innovate’. Duidelijke taal vanuit het Van Genechten Biermans kamp. Medewerkers ontzorgen bedrijven dag in dag uit door de realisatie van verpakkingen uit handen te nemen. Zowel het design, de productie als het supply chain management worden verzorgd door de verpakkingsexpert, waardoor ze ook bij grote spelers op de markt kind aan huis zijn. Een steeds efficiëntere productie en hoge capaciteit maken hier het verschil. Naast innovatie wordt de cultuur binnen het bedrijf gekaderd door 2 hashtags: #metelkaar en #voorelkaar. Samen de nodige stappen zetten om te accelereren en innoveren op alle mogelijke vlakken. Daar draait het om.

Ecologisch verantwoord

Van Genechten Biermans bevindt zich pal in een bloeiende sector, waarbij milieuvriendelijk karton een constante blijft. Een duurzaam verhaal dus, zowel voor de klant en het product, als voor de medewerkers. Het bedrijf investeert blijvend in haar mensen, machines en de technische evolutie ten voordele van mens én natuur. Zowel de gebruikte materialen als processen dragen bij aan een betere, maar vooral een meer milieuvriendelijke wereld.

Van Genechten Biermans

Van alle markten thuis

Verpakkingen voor diepvriesproducten, dierenverzorging, drank of algemene voeding. Van Genechten Biermans produceert het allemaal. Als innovatieve verpakkingsproducent weten ze steeds voor elk product, de juiste verpakking te realiseren. 

Aanwervingen

De juiste drive en ambitie is primair. Een brede kijk op de wereld wordt alleen maar aangemoedigd – hokjesdenken is uit den boze. Vooral de productieafdeling heeft nood aan extra krachten en dus misstaat een stevig paar werkhanden niet. Wel goesting, maar nog niet de nodige ervaring? Via een interne opleiding kom je er wel! Een stukje affiniteit met techniek is mooi meegenomen, maar geen must!

Van Genechten Biermans

Werken bij Van Genechten Biermans zegt je wel iets? Laat dan hieronder je gegevens achter.

In contact komen met Van Genechten Biermans

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan