Overslaan en naar de inhoud gaan
TERPenTIJN

De voldoening die je krijgt van een afgewerkt project is onbeschrijfelijk

Waarom heb je beslist om bij TERPenTIJN te komen werken?

Chris: Ik zit al ruim 20 jaar in het vak en ik heb altijd bij afwerkingsbedrijven en in de architectuur gewerkt. Ik had nood aan een nieuwe uitdaging en ik ben daarom bij TERPenTIJN begonnen als projectleider. Het bedrijf sprak me heel erg aan. Het is een familiair bedrijf met een grote drive om te groeien. Ik heb zelf ook veel ambitie om te groeien en het bedrijf mee te laten groeien en daarom klikte het meteen met de zaakvoerder, Gert Panjaar. De familiaire sfeer van het bedrijf merk je zowel naar de arbeiders toe als naar de klanten. Het is duidelijk dat Gert en Joke een sterke en jarenlange band hebben met hun klanten die de voldoening van de job en de afgewerkte projecten nog groter maakt. De arbeiders worden hier ook familiair behandeld, ze krijgen allemaal een werkoutfit van het bedrijf zodat ze zich deel voelen van de TERPenTIJN familie. 

TERPenTIJN, Chris Vananroye

Wat houdt jouw job als projectleider precies in?

Chris: Ik doe de opvolging van de werven en ik ben de schakel tussen het personeel, het kantoor en de klant. Moeilijkheden op de werf worden door mij opgevolgd en opgelost zodat de zaakvoerders noch de klant hier rechtstreeks last van hebben. Elke dag verloopt anders want elke dag staan werven weer een stapje verder in het proces. Dat is het mooie aan deze job. Sommige dagen zit ik de hele dag achter mijn computer, andere dagen zien ze mij hier op kantoor niet omdat ik zoveel werfbezoeken heb gepland. Die afwisseling vind ik zelf ook belangrijk. Uiteraard ga ik het liefst op de werven kijken hoe ver de jongens staan en hoe het project evolueert. De voldoening die je krijgt als je een afgewerkt project kan achterlaten, terwijl je met een lege werf begonnen bent, dat is onbeschrijfelijk. 

TERPenTIJN,

Welke voordelen heeft TERPenTIJN ten opzichte van andere schilders- en afwerkingsbedrijven?

Chris: De sterkte van dit bedrijf is dat het een familiaal bedrijf is dat erg gestructureerd is. De bedrijfsstructuur is heel duidelijk maar ook de planning van de projecten is heel duidelijk. De projecten volgen elkaar mooi op en wij kunnen de ploegen daarop afstemmen. Wij werken met goed materiaal zodat de werkmannen vlot kunnen werken en de projecten geen vertraging oplopen. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Elke vrijdag komen onze mannen trouwens samen in het magazijn en dan drinken we samen een glas. Tijdens deze momenten kunnen gevoeligheden besproken worden maar er wordt ook veel gelachen. Samen het weekend inzetten schept een fijne band en Gert en de projectleiders hebben dan de mannen elke week gesproken. Nu met corona verloopt dat wekelijks praatje wat anders en ook minder vaak, maar wij hopen dat snel weer op te pikken.

In contact komen met TERPenTIJN

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan