Overslaan en naar de inhoud gaan
Service op Maat / Dienstenbedrijf Opglabbeek WG tekst

Bij Service op Maat / Dienstenbedrijf Opglabbeek zien ze jou graag (komen)

Twee bedrijven onder één dak. Dienstenbedrijf Opglabbeek en het Meeuwense Service op Maat bevinden zich slechts op enkele minuten van elkaar. Verbonden door dezelfde aanpak, doelen en warmte voor hun huishoudhulpen vormen ze hier één team. Dat dit niet enkel mooie woorden zijn, bewijst onder andere Myriam, administratief bediende én overkoepelende jobcoach bij beide bedrijven. “Onze service naar onze medewerkers? Menselijk zijn. Mijn job is speciaal in het leven geroepen om onze hulpen zo goed mogelijk bij te staan”, duidt Myriam.

Persoonlijke begeleiding

Schrik om hier als startende huishoudhulp te beginnen, is alvast verre van nodig. Myriam, jouw persoonlijke jobcoach, begeleidt jou als nieuwe werknemer doorheen het gehele huishoudtraject. “Ik ga de eerste keer mee naar de klant, zodat zowel onze huishoudhulp als de klant zich comfortabel voelt bij de start. Samen overlopen we de verwachtingen. Bij een bestaande klant volg ik eveneens het verloop op. Zijn er moeilijkheden of gaat er iets niet zo vlot? Dan proberen we dat samen efficiënt op te lossen”. Naast deze begeleiding zijn ook veiligheid en ergonomie belangrijke speerpunten binnen de aanpak van beide bedrijven. Aandacht voor correct poetsmateriaal en een juiste houding speelt hierin een cruciale rol.

Service op Maat / Dienstenbedrijf Opglabbeek WG tekst (extra)

Flexibel werken

Ga je solliciteren bij Service op Maat Meeuwen of Dienstenbedrijf Opglabbeek? Dan is er meteen ruimte voorzien om jouw werkvoorkeuren te bespreken. Wanneer wil je werken? Welke uren passen jou het best?  Kan je met huisdieren overweg? Slechts enkele vragen die polsen naar jou als mens om zo het welzijn op de werkvloer te prioriteren.

Waardering

Waardering voor de huishoudhulpen staat binnen de twee bedrijven centraal. Je geniet van een bovengemiddeld loon in vergelijking met de markt, mag rekenen op kleine attenties ter appreciatie, verjaardagskaartjes, een nieuwjaarsfeest met alles erop en eraan … Kortom, jij wordt hier gerespecteerd! Dat beaamt ook Myriam. “Ik zeg altijd: ‘Samen vormen we een team, wij dragen zorg voor onze huishoudhulpen en zij dragen zorg voor onze klanten.’ Onze medewerkers voelen die appreciatie. Voel je je aangesproken om als huishoudhulp te werken? Bij ons ben je steeds welkom.”

Werken bij Dienstenbedrijf Opglabbeek of Service op Maat Meeuwen? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Service op Maat / Dienstenbedrijf Opglabbeek

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan