Overslaan en naar de inhoud gaan
Rectilim medewerker

Bij fabrikant Rectilim doen ze (het) gewoon

Wat doet het Hasseltse Rectilim precies? Fabricage van kunststof onderdelen en het volledige pakket errond: ontwerp, tooling, productie en controle. Hoe doen ze dat? Gewoon. Zaakvoerder Jan Vandikkelen verduidelijkt: “Wij zeggen altijd: doe maar heel gewoon en doe het gewoon. Een dubbele betekenis dus. We zijn heel down to Earth en gaan gewoon voor datgene wat ons allemaal verbindt: dit vakmanschap”. Naast het gezin van Jan zijn er nog een tiental andere medewerkers actief bij Rectilim en zij hebben het hier naar eigen zeggen prima naar hun zin. “Ik denk dat dit vooral ligt aan onze aangename werkuren, grote flexibiliteit en goede verloning”, bedenkt zoon Kristof.

Een grote familie

Als familiebedrijf is de familiale sfeer bij Rectilim natuurlijk niet ver zoek, hoewel je deze ook prima zou kunnen herkennen aan de typerende bedrijfscultuur. Bij deze fabrikant draait het namelijk rond integratie en inspraak - hup, allemaal samen en met de neuzen in dezelfde richting. “We betrekken iedereen. Dit doen we door korte overlegmomenten in te plannen en open te staan voor de input die van onze medewerkers komt. Van bovenaf dicteren? Gebeurt hier niet. De meeste zaken doen we in overleg, dat vind ik belangrijk”, verduidelijkt Jan.  

Engagement → appreciatie

De ideale Rectilim-kandidaten? Die hebben interesse in het vak, staan open om te leren van de stevige knowhow die ze hier in huis hebben én tonen tegelijkertijd kennis en kunde om wie weet wel bepaalde processen te optimaliseren. Voor het bedrijf of jouw werkgemak. 

Werk je graag met matrijzen? Dan is de nodige achtergrond (lees: techniek) nodig. Werk je graag in de productieomgeving? Dan werk je goed in kleinere teams, maar ga je eveneens vlot zelfstandig aan de slag. Proactief werken en engagement tonen, leidt bij Rectilim tot gemeende schouderklopjes en oprechte appreciatie. 

Doorgroeien in expertise

Je start hier binnen een algemene functie die jou kans geeft om in te werken en de kneepjes van het vak te veroveren. Voelt je je comfortabel en ben je klaar voor de volgende stap? Dan is doorgroeien naar meer verantwoordelijkheid aan de orde, vertelt ook Jan: “Naar waar je je precies opwerkt, hangt af van de noden van het bedrijf en van jou natuurlijk. Onze matrijzenmaker Gunter is daar een mooi voorbeeld van. We hadden destijds al besproken dat we hem meerdere expertises gingen aanleren en dat deden we ook. We namen hem onder de arm en gingen aan de slag!”

 

Net als Gunter aan de slag bij Rectilim? Vul hieronder jouw gegevens in!

 

In contact komen met Rectilim

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan