Overslaan en naar de inhoud gaan
Peeters Elektro

Diederick staat iedere dag op met een glimlach sinds hij bij Peters Electro werkt

Diederick, elektricien bij Peters Electro in Bree, staat iedere dag op met een glimlach sinds hij hier werkt. Hij is hier heel tevreden en kijkt ernaar uit om die goede vibes door te geven aan een nieuwe collega!

Hoe ben je terechtgekomen bij Peters Electro, Diederick?

Diederick: Ik ben hier terechtgekomen door een collega die hier al werkte. Hij vroeg of ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging en dat was op dat moment het geval. Op mijn vorige job maakte ik lange uren en moest ik verre verplaatsingen doen. Op den duur begon dat op mij te wegen. Ik ben hier op gesprek gekomen en voor mij voelde het meteen goed, er was een echte klik tussen Johan en mij. Het sollicitatiegesprek heeft toen een anderhalf uur geduurd dus ik wist dat ik hier wel op een gezellige plaats terecht kwam. Ik was ook heel gemotiveerd om hier te beginnen. De maandag na mijn opzeg op mijn vorig werk ben ik hier meteen gestart.

Peeters Elektro

Wat houdt je job precies in?

Diederick: Mijn job als elektricien bij Peters Electro houdt in dat ik werk aan de openbare bekabeling, en verlichting maar ook aansluitingen van kabeltelevisie. We staan dagelijks in contact met de mensen van Fluvius. Zij nemen contact op met ons bedrijf en wij worden dan met een ploeg van twee of drie ingepland voor een opdracht. Ter plaatse zorgen wij ervoor dat de mensen nog wifi en bereik hebben gedurende de werken. Dat wordt wel geapprecieerd.

Hoe zou je de werksfeer hier bij Peters Electro omschrijven?

Diederick: Er wordt hier hard gewerkt maar er wordt ook hard gelachen. We kunnen allemaal goed overweg met elkaar en als er iets is, dan praten we dat uit. Tot nu toe is dat bij mij nog niet nodig geweest. Dat is te danken aan de goede onderlinge sfeer en daar heeft Johan ook veel mee te maken. Hij zorgt ervoor dat de werkdruk niet te hoog ligt en dat er altijd een gemoedelijke, gezellige sfeer hangt. Zijn deur staat altijd open voor ons en wij kunnen alles met hem bespreken. 

Peeters Elektro

Over welke eigenschappen moet je beschikken voor deze job?

Diederick: Het is belangrijk dat je leergierig bent. Je leert hier iedere dag wel iets bij en we leren ook constant van elkaar. Je moet ook een teamplayer zijn want je werkt altijd met meerdere mensen samen. Het is  bovendien een voordeel als je vooruitdenkend bent zodat je voorbereid bent als er iets misloopt, want dat kan altijd in onze job. Verder is het ook mooi meegenomen als je technisch inzicht hebt. 

Hoe zou jij iemand overtuigen om bij Peters Electro te komen werken?

Diederick: Werken bij Peters Electro is gewoon plezant. Je hebt fijne collega’s, goed materiaal om mee te werken en je wordt hier goed opgeleid en begeleid. Je krijgt hier de tijd om je in te werken en je krijgt sturing van je collega’s. Feedback wordt altijd op een opbouwende manier gegeven. Dat is iets wat ikzelf heel belangrijk vind. Bij Peters Electro is er geen supervisor dus is iedereen gelijk. Elk lid van het team mag gerust zijn zegje doen en er zal altijd naar je geluisterd worden. Wij worden hier met de feestdagen ook altijd in de watten wordt gelegd met een presentje. Attent zijn ze hier dus ook!

In contact komen met Peters Electro

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Peeters Elektro
Peters Electro

Peters Electro is op zoek naar straffe technische maar vooral leergierige medewerkers

Projectleider Johan geeft tekst en uitleg over de cultuur bij Peeters Elektro. Peeters Elektro heeft altijd plaats in zijn team voor leergierige, gemotiveerde medewerkers.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan