Overslaan en naar de inhoud gaan
mnm

De goede verstandhouding tussen Hans en Maarten typeert de collegiale cultuur bij MnM Smart Energy Solutions

MnM Smart Energy Solutions is een installatiebedrijf dat milieuvriendelijke installaties zoals warmtepompen, ventilatiesystemen en domotica, met de nodige passie en expertise, plaatst. Bij MnM Smart Energy Solutions, vormt Hans samen met Maarten het perfecte team.

Hans, wat is jouw rol precies binnen MnM Smart Energy Solutions?

Hans: Ik ben gespecialiseerd in sanitair en het installeren van centrale verwarming. Ik zorg dat de leidingen worden aangelegd en daarnaast installeer ik ook toestellen zoals bijvoorbeeld een warmtepomp. 

Als het over particuliere klanten gaat, heb ik rechtstreeks contact met hen. Dat vind ik heel tof! Dan kan ik het heft zelf in handen nemen en ben ik verantwoordelijk voor een goede uitvoering en duidelijke communicatie. Dat is erg belangrijk in mijn werk: de wens van de klant moet immers omgezet worden naar de realiteit. Naast mijn hoofdtaken help ik ook een handje bij het aanleggen van elektriciteit en ventilatie. 

Vind je het leuk om met Maarten samen te werken?

Hans: Ja, absoluut! Ik werk nu al zeven jaar bij Maarten en dat loopt nog steeds heel vlot. We hebben een goede verstandhouding en kennen elkaar door en door. Dat maakt de werksfeer nog fijner! 

Ik ben trouwens niet de enige die deel uitmaakt van het team. Ook mijn broer werkt hier en een achterneefje heeft ook recent als jobstudent bij ons gewerkt. Maarten is dan wel de baas maar hij is niet de cliché leidinggevende. Naast dat hij veel tijd steekt in zijn papierwerk, werkt hij dagelijks ook fysiek mee op de werven. Hij staat niet snel onder druk en dat brengt veel rust bij mij als werknemer op de werkvloer.

Hoe is MnM Smart Energy Solutions tot stand gekomen?

Hans: Maarten heeft energietechnieken en elektrotechnieken gestudeerd. Hij heeft veel kennis van duurzame technologieën zoals warmtepompen, zonnepanelen en thuisbatterijen. Ik ben er na een tijdje bijgekomen om mijn hydraulicakennis aan te brengen. We zitten in een voortdurend evoluerende sector dus dienen ons regelmatig bij te scholen. Je kan nooit genoeg weten en die afwisseling in de job maakt het ook leuk! 

mnm smart energy solutions

Jullie zijn op zoek naar een nieuwe collega. Over welke eigenschappen dient deze persoon te beschikken?

Hans: We zijn op zoek naar iemand die mee wilt groeien met MnM-ses. Het is niet erg als je niet meteen thuis bent in al de zaken die we aanbieden. We vinden het veel belangrijker dat de ‘goesting’ er is. Na verloop van tijd wordt er natuurlijk wat meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht. Onze ideale nieuwe collega is leergierig, gemotiveerd om te werken en geïnteresseerd in duurzame installaties. Verder zijn eigenschappen zoals punctueel, flexibel en goede communicatie een must. We zijn een kleine onderneming met een hecht team en een familiale sfeer. Iemand die ambitieus is, graag lacht en een teamplayer is, verwelkomen we graag! 

Welke voordelen heb je als je bij MnM Smart Energy Solutions komt werken?

Hans: Zoals ik net al aanhaalde, zijn we een kleine onderneming. Bij MnM-ses ben je geen nummer maar tel je echt mee en kan je het verschil maken. Maarten is een superfijne baas die niet met de vinger zal wijzen als je een fout hebt gemaakt. Je krijgt de kans om te groeien en je te ontplooien. Ook op het gebied van vakantie aanvragen of eens wat vroeger stoppen, is hij erg flexibel. Zo kan ik elke vrijdag mijn kinderen opwachten aan de schoolpoort, ook als ik mijn werk eens niet afkrijg. Maarten vangt dat dan op. Uiteraard verwacht hij ook flexibiliteit van zijn werknemers. Verder wil ik nog meegeven dat we aan verschillende projecten werken waar je veel kan bijleren en superveel voldoening uit zal halen! 

In contact komen met MnM Smart Energy Solutions

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan