Overslaan en naar de inhoud gaan
Kestens Montage

Kestens Montage doet alles wat een ander niet doet

Voor één keer geen K3, maar K4. Vier Kestens familieleden staan aan het stuur van deze Tiense metaalbewerker. Kestens Montage groeide sinds 1985 uit tot een stabiel en dynamisch bedrijf binnen de wereld van metaalconstructies en industriële montages. Draagstructuren, bordessen, piping, trappen… De 50 medewerkers van Kestens zorgen ervoor dat elke opdracht tot een goed einde wordt gebracht. Al zijn helpende handen er meer dan welkom.

Complexiteit

Werken die andere firma’s niet doen, doet Kestens Montage maar al te graag. Complexer. Preciezer. Uitdagender. Hier kijken ze uit naar werken die net om dat tikkeltje meer engineering en denkwerk vragen. Van Stella Artois tot het station van Antwerpen, de luchthaven van Zaventem, de VRT-toren en de Koninklijke Serres in Laken... Als monteur bij Kestens Montage kom je overal. En dat is nogal een voordeel als startende monteur! Veel afwisseling en een breed gamma aan opleidingen zorgen ervoor dat jij je al snel als een vis in het water voelt en de kneepjes van het vak leert kennen. Grote petrochemische bedrijven zijn namelijk kind aan huis bij Kestens, waardoor extra cursussen broodnodig zijn. Denk hierbij aan een het behalen van een VCA-attest of opleiding tot hoogwerker en heftruck chauffeur.

Kestens Montage

Familiaal 

Met vader, zoon en twee dochters aan het roer kan het ook moeilijk anders dan dat Kestens Montage een écht familiebedrijf is. Geen sprake van meneer de directeur, maar gewoon ‘Alex’ is hier meer dan goed genoeg. Iedereen spreekt elkaar met de voornaam aan, waardoor de sfeer binnen het bedrijf er steeds gemoedelijk en fijntjes aan toegaat. “Alex gaat evengoed met de heftruck even iets mee verzetten als de mannen bezig zijn. We staan echt zelf tussen onze mensen”, vertelt Lien, medebestuurder. “Ter ontspanning geven we regelmatig een bedrijfsfeestje, samen iets eten en drinken, met een dansje en muziekje erbij. Wat pintjes verzetten” (lacht). 

K4 zkt. Monteur/Lasser M/V/X

Gezocht: monteurs en lassers. Wat moet je daar precies voor in huis hebben? Een basis aan technische opleiding is gewenst, denk hierbij aan elektromechanica of mechanica. Maar belangrijker dan skills is de motivatie en het hebben van twee handen aan je lijf. Een plantrekker en (we willen het eigenlijk niet zeggen, want het is een cliché van jewelste, maar we gaan het toch doen) jawel, een teamplayer!

Werken bij Kestens Montage? Laat hieronder jouw gegevens achter!

Kestens Montage

In contact komen met Kestens Montage

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan