Overslaan en naar de inhoud gaan
van cauteren

Huishoudhulp Van Cauteren mikt op tevreden klanten én gelukkige medewerkers

Marie-Christine Van Cauteren en schoondochter Valerie De Kock vormen het gedreven duo achter dienstenchequebedrijf Van Cauteren in Ranst. Duizenden gezinnen uit de buurt beroepen zich op de thuis- en poetshulp van de 190 medewerkers die zich reeds bij het bedrijf aansloten. “Als wij gelukkige medewerkers hebben en tevreden klanten, dan zijn wij ook gelukkig hè”, lacht Valerie.

Werken in de buurt

Als hulp bij Van Cauteren werk je binnen de ruime regio van Ranst. Op die manier werken alle medewerkers maximum in een straal van 10 à 15 kilometer, waardoor er meerdere mobiliteitsopties mogelijk zijn. Bij het maken van de planning wordt rekening gehouden met de vervoersmogelijkheden van de hulpen. Beschik je over een auto of reis je met het openbaar vervoer? Jouw werkplanning wordt erop aangepast! Ben je wat sportiever aangelegd? Dan kan je jezelf aansluiten bij hun e-bike plan, waardoor je voordelig over een e-bike beschikt.

van cauteren

Uitzonderlijke werkomstandigheden

Bij Van Cauteren wordt er aan alles gedacht. Ben je nieuw? Dan wordt er gezorgd voor een startopleiding waarbij er gekeken wordt naar jouw individuele bagage. Daarnaast worden alle medewerkers op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en activiteiten via de maandelijkse nieuwsbrief. Themadagen voor de kids, een virtuele wandeling naar Compostella of een boeketje droogbloemen voor de Week van de Huishoudhulp, niets is te veel bij Van Cauteren. Al hoeft het niet altijd tastbaar te zijn. Vertrouwen en waardering is hier 10x zoveel waard!

#samennaareenschonerewereld

Niet enkel de goede werkomstandigheden, maar ook de veiligheid voor zowel klant als medewerker wordt bij Van Cauteren vooropgesteld. Na een intense zoektocht en het testen van de juiste materialen, koos het bedrijf ervoor om te werken met Pro-Bio producten. Deze zijn neutraal, milieuvriendelijk, afbreekbaar en biologisch. Zo is niet enkel de veiligheid van de hulpen gegarandeerd, maar eveneens die van de klant én meubels. 

Heb jij goesting om te werken en heeft jouw motivatie een ongezien peil bereikt? Solliciteer dan nu hieronder!

In contact komen met Huishoudhulp Van Cauteren

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan