Overslaan en naar de inhoud gaan
He-Co Construct - Publi

He-Co Construct, ijzersterk in metalen maatwerk

Vanuit een gedeelde passie voor metaal richten de neven Dries Colaers en Gert Hendrikx in 2016 He-Co Construct op. Ze vullen mekaar perfect aan. Zo is Dries Colaers verantwoordelijk voor het commerciële aspect van het ondernemen en neemt Gert Hendrikx het operationele deel voor zijn rekening. Samen vormen ze een waanzinnig goed duo dat op enkele jaren tijd He-Co Construct liet uitgroeien tot een sterk bedrijf met onder hun vleugels: 20 medewerkers die elke dag meewerken aan de ambitie om de grootste te worden.

3 metalen pijlers

Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij He-Co Construct enerzijds terecht voor kwalitatief, metalen binnenschrijnwerk zoals stalen ramen en deuren, maar anderzijds ook voor metalen buitenschrijnwerk. Voor het buitenschrijnwerk werken ze vaak samen met architecten wat steevast resulteert in prachtige metershoge schuifdeuren en harmonicawanden. Daarnaast is He-Co Construct ook al jarenlang een betrouwbare partner voor algemene metaalwerken. Leuningen, trappen, balustrades, handgrepen, luifels,... Dit pure, verfijnde maatwerk is in veilige handen bij het team van He-Co Construct.

He-Co Construct - Publi foto 1

Maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit

He-Co Construct bouwde de afgelopen zes jaar aan een ijzersterke reputatie. Ondertussen behoort ze tot de top drie in België en doorkruist het montageteam van He-Co Construct de hele Benelux om mooie projecten tot een goed einde te brengen. Maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit zijn haar stokpaardjes. De gepassioneerde vakmannen produceren en fabriceren dagelijks zelf de meest verfijnde ontwerpen. Ze denken creatief mee met de klant en bieden hun klanten grenzeloze flexibiliteit. Daar staat He-Co Construct om bekend en sleept daarom het ene na het andere mooie project in de wacht.

Marktleider

De ambitie van de twee zaakvoerders is om marktleider worden in de Benelux. De focus ligt op particuliere projecten, maar ook voor bedrijven, grote industriëlen en overheden staat de deur altijd open. Zo is He-Co Construct ook uniek in het aanbieden van brand- en kogelwerende oplossingen en vervaardigden ze al enkele projecten voor politie, een gevangenis, brandweerkazerne en banken. Hoe groot en ver de droom en de ambitie ook reikt, toch zijn de zaakvoerders enorm honkvast en blijft de thuisbasis van He-Co Construct in Bocholt.

He-Co Construct - Publi foto 2

Gemotiveerde medewerkers

Om de droom waar te maken is He-Co Construct op zoek naar nieuwe, helpende handen. Gemotiveerde, handige mensen zijn hier meer dan welkom. Ervaring is niet vereist. Willen werken, daarentegen, is dat wel. Naast een goede verloning en de doorgroeimogelijkheden die het groeiende bedrijf nieuwe medewerkers kan bieden, kom je bovenal terecht in een sfeervol team. De teamspirit en het groepsgevoel leeft echt binnen He-Co Construct. Dat maakt dat iedereen altijd op elkaar kan rekenen en je samen hele mooie dingen kan verwezenlijken.

In contact komen met HE-CO Construct

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan