Overslaan en naar de inhoud gaan
He-co construct - testi

Een blanco blad zien omgetoverd worden tot een afgewerkt product is voor Jory het mooie aan werken bij He-Co Construct

Wij gingen langs bij He-Co Construct in Bocholt en sloegen een praatje met hun nieuwste collega Jory.

Jory, wat is jouw job bij He-Co Construct en hoe ben je hier terechtgekomen?

Jory: Ik ben tekenaar bij He-Co Construct. Ik teken ramen, deuren, trappen, trapleuningen,... Hiervoor heb ik gewerkt bij een houtconstructiebedrijf, maar ik wilde echt heel graag tekenen. Bij mijn vorige werkgever moest ik jaren wachten op die kans. Ik ben toen op zoek gegaan naar een andere job waar ik die kans wel kon krijgen en zo ben ik hier tweeënhalve maand geleden begonnen als tekenaar.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jory: Mijn werkdag begint om 7 uur 's ochtends. Dan werk ik de tekeningen af waar ik de vorige dag aan bezig was. Na het tekenen ga ik naar de productiehal om te kijken of alles wat ik getekend heb juist tot leven komt. Soms ga ik tijdens het tekenen ook alvast even vragen of mijn ideeën en tekeningen mogelijk zijn en of ze effectief gemaakt kunnen worden. Tussendoor kan het gebeuren dat ik materialen moet gaan halen of na een opmeting meteen aan een nieuwe tekening moet starten. Dan is flexibel zijn en kunnen schuiven met andere taken wel belangrijk. Geen enkele dag is hetzelfde, maar dat maakt het net zo plezant.

He-co construct - testi foto 1

Waar krijg je voldoening van?

Jory: We werken hier aan hele mooie, unieke projecten. Dat is allemaal maatwerk en geen enkele tekening is dezelfde als de vorige. Ik begin met een blanco blad. Dat dan tot leven zien komen in de productiehal is mooi om te zien en geeft me veel voldoening.

Hoe zou je werksfeer bij He-Co Construct omschrijven?

Jory: Het is hier altijd plezant. We komen allemaal goed overeen met mekaar. De connectie onderling tussen collega's is heel goed. Ik ben hier heel vriendelijk en familiaal onthaald en had meteen een goed gevoel. Je moet hier ook niet bang zijn om iets te vragen. Iedereen helpt met plezier meteen. Je krijgt hier ook veel vertrouwen van de zaakvoerders. Dat geeft ook een heel goed gevoel.

He-Co Construct - Testi foto 2

Wat maakt He-Co Construct anders dan andere bedrijven?

Jory: He-Co Construct is geen groot bedrijf. We hebben het druk, maar we zijn geen gigantisch bedrijf. Daarom kunnen we als team meegroeien en doorgroeien als we dat willen. Dat is een heel groot voordeel vind ik persoonlijk. In een groot bedrijf sta je op je plek en doe je wat je moet doen. Hier krijgen we de kans om ook andere plekken in het productieproces te leren kennen. Zo kan je eens gaan zagen of lassen, ook als dat jouw job niet is. Zelf heb ik onlangs ook dingen gemonteerd. Dat is heel leerrijk en zo zie je wat je eigenlijk tekent. Dat wordt hier ook echt hard gestimuleerd.

In contact komen met HE-CO Construct

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan